Mai mulți sportivi din Buzău, atacați în staţiunea Buşteni de un bărbat beat. O tânără pugilistă, la un pas să-şi piardă braţul drept

Mai mulți sportivi din Buzău, atacați în staţiunea Buşteni de un bărbat beat. O tânără pugilistă, la un pas să-şi piardă braţul drept
Mai mulți sportivi din Buzău, atacați în staţiunea Buşteni de un bărbat beat

După ce a fost atacată cu o motocoasă de un individ beat, o tânără pugilistă a fost la un pas să-și piardă brațul drept. Incidentul a avut loc în stațiunea Bușteni, luni seară, la finalul perioadei de cantonament al unui lot de boxeri care veneau din Buzău.

Sportivi atacați cu motocoasa

Înainte de a pleca spre casă, 15 băieți și fete, majoritatea minori, au ieșit la o plimbare prin stațiunea Bușteni, în jurul orei 20:00. Aceștia s-au așezat pe băncile din fața unui magazin din zonă, moment în care s-au apropiat trei localnici, toți în stare de ebrietate, cu bidoane de beri în mâini.

Bianca, una dintre sportive, a reacționat imediat și le-a spus să păstreze distanța. Doi dintre ei au înțeles, însă cel de-al treilea a pus mâna pe o motocoasă și a început să dea cu în stânga și-n dreapta, extrem de furios. Bianca s-a luptat cu agresorul minute în șir și a fost rănită la mâna dreaptă de lamele motocoasei.

În apărarea fetei a mai sărit o colegă, însă a suferit un atac de panică și a leșinat. Datorită unor adulți care au intervenit, scandalul nu a avut urmări și mai grave. O localnică a apelat la 112 pentru a cere ajutorul Ambulanței și Poliției.

Tânăra a fost la un pas să-și piardă brațul

Bianca, în vârstă de 19 ani, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Aceasta mărturisește că s-a gândit în primul rând la siguranța colegilor săi. Mulți dintre ei aveau vârste cuprinse între 14 și 15 ani.

”Ştiu că a sărit să mă ajute Nicoleta, o colegă, însă la un moment dat am îmbrâncit-o şi pe ea ca să nu fie atinsă de motocositoare. Pe mine mă tăiase deja şi la mână, şi un pic la spate”, povesteşte Bianca Lăcătuşu, tânăra care i-a ţinut piept agresorului.

Oamenii legii au reușit identificarea persoanei. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 48 de ani, localnic al orașului Bușteni. Acesta a fost depistat în apropiere de locul faptei și a fost dus la sediul unității pentru audieri.

”La data de 19 iulie a.c., în jurul orei 20.30, poliţiştii Staţiunii Buşteni au fost sesizaţi prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că în faţa unui magazin din staţiune, a izbucnit un conflict, între mai multe persoane. În urma sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat o tânără, în vârstă de 19 ani, care a declarat faptul că, a avut un conflict spontan cu un bărbat, din cauza unui loc pe o bancă din faţa unui magazin”, precizează IPJ Prahova.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, dar și tulburarea ordinii și liniștii publice. Sportivele au ajuns toate marți acasă. Bianca a mers imediat la spital pentru ca continua îngrijirile medicale necesare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI