Demisie surpriză la Prima TV. A făcut anunțul chiar azi: ”Ne vom revedea, în curând”

Demisie surpriză la Prima TV. A făcut anunțul chiar azi: ”Ne vom revedea, în curând”
Demisie uriașă! Cine pleacă de la Prima TV

Vești triste pentru telespectatorii Prima TV! O nouă demisie surpriză a șocat pe toată lumea chiar astăzi. Se pare că un cunoscut star de la postul de televiziune își dorește să facă următorul pas în carieră, așa că le-a dezvăluit urmăritorilor săi că îl vor revedea, în curând, la un alt proiect.

Anunț uriaș. Cine pleacă de la Prima TV

Un nou anunț surpriză a zguduit televiziunea din România! Alexandru Constantin, cunoscutul prezentator de la Prima TV, le-a dezvăluit fanilor că va pleca de la cunoscutul post de televiziune după 13 ani în care cariera sa a cunoscut culmi impresionante prin proiectele puse la cale. Totuși, acesta a decis să meargă ,mai departe și să părăsească locul în care s-a format ca jurnalist.

„Dragii mei, de fiecare dată am împărtășit cu voi fiecare pas pe care l-am făcut. Împreună, am construit emisiuni, interviuri, momente de televiziune pe care le prețuiesc. Astăzi am de facut un anunț.
După 13 ani pe care i-am petrecut în Prima TV, a venit momentul să spun DA următorului pas în cariera mea și să părăsesc televiziunea în care m-am format ca jurnalist.”, a spus Alexandru Costantin pe Facebook.

Fanii au rămas surprinși. Ce a transmis Alexandru Constantin după ce și-a anunțat demisia

Din fericire, fanii prezentatorului de televiziune nu trebuie să se îngrijoreze. Orădeanul a anunțat că, în curând, va da detalii cu privire la un nou proiect pe care îl pregătește. Se pare că acesta este încrezător în forțele proprii și în ce îi pregătește viitorul, așa că o să fie văzut de acum încolo la un alt post de televiziune, spre încântarea publicului ce îl urmărește de mult timp.

„Ne vom revedea, în curând, la pupitrul știrilor Day Time și Prime Time, la o altă televiziune. Închei un capitol în care am întâlnit mulți oameni deosebiți, cărora le sunt recunoscător. Deschid următorul capitol cu multă determinare de a construi mai departe momente semnificative împreună. De abia aștept! Revin cu detalii cât de repede!”, a mai transmis acesta.

Alexandru Constantin pleacă de la Prima TV după o colaborare de 13 ani

Alexandru Costantin s-a născut la Oradea, dar s-a mutat imediat după terminarea liceului la București pentru a se face cunoscut în televiziune. Prezentatorul show-ului Flash Monden a realizat, între 2015 și 2016, emisiunea ’60 de minute cu Alexandru Constantin’, tot la Prima TV.

După ce a adus o mulțime proiecte, a apărut pe sticlă dar a avut și rolul de producător, se pare că starul îi spune adio postului de televiziune după 13 ani de muncă și privește cu încredere spre viitor pentru a cunoaște succesul și în alt loc ce îi va oferi multe surprize plăcute.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI