Cum arată acum Cristi din Banat. Ce a putut să pățească după ce a încercat să își găsească o iubită

Cum arată acum Cristi din Banat. Ce a putut să pățească după ce a încercat să își găsească o iubită
Cum arată acum Cristi din Banat

Cristi din Banat, devenit cunoscut prin melodia ”Ca o apă cristalină”, ajuns pe culmi după ce a fost parodiat la ”În puii mei” de către Bendeac, a pierdut legătura cu peisajul mediatic în ultimii ani. Cum arată acum și ce a pățit după ce a încercat să își găsească o iubită?

Cum arată acum Cristi din Banat?

Cristi din Banat are 26 de ani, s-a născut la Timișoara, se recomandă drept solist de muzică populară bănățeană și locuiește de mai mulți ani în Spania, unde cântă românilor. Cel care l-a făcut celebru a fost Mircea Badea, realizatorul emisiunii ”În gura presei”, de la Antena 3. Prezentatorul de televiziune a comentat îndelung videoclipul la piesa ”Ca o apă cristalină”, iar peste un milion de telespectatori s-au uitat să vadă personajul și munca lui.

Cristi a cântat în apă, în timp ce era înconjurat cu petale de trandafiri roșii. Videoclipul a devenit rapid viral pe Internet. Imaginea sa a revenit în mijlocul lumii după ce contratenorul Cezar Ouatu l-a imitat cu succes la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

Pățania uui doritor

Deși a devenit străin lumii reflectoarelor, pe rețelele de socializare încă persistă. Postează des și împărtășește cu fanii diferite momente din viața sa. Vorbește despre Dumnezeu, întâlniri, dorințe, iubiri. De altfel, ultimul subiect a fost atins de acesta recent, după ce Cristi din Banat a încercat să își găsească o parteneră.

Cum arată acum Cristi din Banat. Ce a putut să pățească după ce a încercat să își găsească o iubită
Cristi din Banat

Din dorința de a-și găsi o iubită, bărbatul și-a postat propunerea pe Facebook, apoi s-a trezit cu mesaje, majoritatea venite de la alți bărbați, lucru care l-a supărat, nefiind intenția lui, din spusele sale, de a-și găsi un asemenea partener de viață.

Teancuri de euro, așternute pe pat

Cristi a mai avut intenții. El a mai făcut pași spre revenirea în spațiul media după ce a fost uitat de Bendeac, ce nu l-a mai parodiat. El a atașat câteva poze pe Facebook în care arată câți bani are: teancuri de euro. Nu a spus cum i-a obținut, dar din postările sale s-a înțeles că ar avea o afacere, dar și multe invitații să cânte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI