Cine este Vlăduța Lupău, noul fenomen de pe Youtube. Are milioane de vizionări la videoclipurile sale

Cine este Vlăduța Lupău, noul fenomen de pe Youtube. Are milioane de vizionări la videoclipurile sale
Cine este Vlăduța Lupău, noul fenomen de pe Youtube

Vlăduța Lupău este noul fenomen de pe Youtube. Tânăra interpretă de muzică populară a atins succesul cu piesele și timbrul său, adunând pe site-ul Web milioane de vizualizări la videoclipurile sale. Cine este vedeta din mediul online?

Cine este interpreta de muzică populară Vlăduța Lupău, noul fenomen de pe Youtube?

Vlăduța Lupău (28 de ani) a început să cânte de la o vârstă fragedă, așa că de la 4 ani deja știa ce urma să facă pentru tot restul vieții. După muncă și răsplata, căci solista de muzică populară a ajuns unde visa încă de mică.

„Vă spun de la început că vă mulțumesc tuturor celor care veți citi aceste rânduri. O descriere a mea, de obicei, nu îmi place să o fac eu; îi las pe oameni… pe cei care mă îndrăgesc să spună despre mine, iar dacă nu o face nimeni, las muzica să vorbească despre mine. Totuși, sunt un om simplu care de mică, mai exact de la vârsta de 4 ani am pășit pe acest drum – drumul cântecului. Ioi, şi am uitat să vă zic că m-am născut într-o zi tare faină, adică pe 8 Martie; e faină tare ziua asta”, a spus artista pentru cluju.ro.

Folcloristă şi zootehnistă cu acte

Deși muzica a fost prima ei pasiune, tânăra a terminat Facultatea de Medicină Veterinară, însă a continuat tot cu prima dragoste: cântul.

Cine este Vlăduța Lupău, noul fenomen de pe Youtube. Are milioane de vizionări la videoclipurile sale
Vlăduța Lupău și Cătălin Botezatu

„Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale. Îmi place tare mult, motiv pentru care urmez studiile doctorale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca”, a povestit cântăreața.

Premii:

Premiul I – Festivalul Național „Rapsodia Românească”; Premiul I – Festivalul Național „Maria Lătărețu”; Premiul III – „Strugurele de Aur”; Marele Premiu „Festivalul Național de Cătănie”; Marele Premiu „Maria Tănase” sau Premiul de Popularitate „Mamaia Folclor”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI