Gabriela Cristea și Mircea Badea, la o petrecere pentru adulți. Imagini de colecție cu vedetele de la noi, din urmă cu 20 de ani

Gabriela Cristea și Mircea Badea, la o petrecere pentru adulți

Mai tineri și cu mai puține frici, vedetele din România acceptau să participe la petrecerile Playboy România, care au făcut istorie la vremea lor. Printre ei, Gabriela Cristea și Mircea Badea. Cum petreceau ”iepurașii” și oamenii de televiziune la chefurile pentru adulți, din urmă cu 20 de ani?

Gabriela Cristea și Mircea Badea, la o petrecere pentru adulți

Petrecerile Playboy România au devenit istorie și au făcut istorie la vremea lor. Nu exista vedetă care să nu își dorească să apară la chefurile organizate în cluburile bucureștene de echipa Playboy. ”Iepurași” precum Cosmina Păsărin, Nicoleta Luciu, Anda Adam sau Gina Pistol încingeau atmosfera, ceea ce justifică numărul de reviste vândute în care au apărut vedetele noastre.

Surprinderea vine din partea duou-lui Mircea Badea-Oreste. Cei doi prezentau împreună emisiunea de noapte de la Antena 1 și erau mai mondeni decât astăzi, așa că ieșeau des la evenimente și făceau atmosferă alături de animatoarele Playboy. Cât despre Gabriela Cristea, și ea se numără printre cele mai senzuale vedete care au pozat în Playboy, în 2000. Nici plinuță, nici slăbuță, emana, totuși, o siguranță de sine care o făcea să fie numită una dintre cele mai provocatoare vedete TV din România. Prezentatoarea participa la petrecerile Playboy România, dar și la caravanele organizate de revistă, pentru promovare.

Gabriela Cristea și Mircea Badea, la o petrecere pentru adulți. Imagini de colecție cu vedetele de la noi, din urmă cu 20 de ani
Mircea Badea si Oreste/ Foto: Mediafax

O prezență de neuitat este Gina Pistol. În urmă cu 20 de ani, blondina abia își făcea intrarea pe scena mondenă din postura de iepuraș Playboy. Ea a fost aleasă în urma unui casting din București, iar cel care a văzut o strălucire a fost Silviu Dan Boerescu, care s-a retras de la conducerea revistei în 2010.

Ce se întâmpla la Playboy Mansion?

Fostul redactor al revistei pentru bărbați din România, Dan Silviu Boerescu, a povestit, într-un interviu pentru Libertatea, ce se întâmpla în realitate, la Playboy Mansion, unde erau ”niște mici orgii” și cum Ilie Năstase a fost primul român care a participat la petrecerea organizată de Hugh Hefner.

Gabriela Cristea și Mircea Badea, la o petrecere pentru adulți. Imagini de colecție cu vedetele de la noi, din urmă cu 20 de ani
Gabriela Cristea și Gina Pistol/ Foto: Mediafax

„Hugh Hefner e un personaj mitologic. L-am văzut în 2000, la prima conferinta Playboy. Atunci nu era înconjurat de femei frumoase. Era o chestie de protocol, a făcut poze, apoi a dispărut. Atunci erau fabuloase petrecerile la Playboy Mansion.

Primul român care a fost acolo nu am fost eu, ci a fost Ilie Năstase, în anii ’70. Chiar în albumul memorial Playboy există o poză cu Ilie Năstase la Mansion. Erau nişte mici orgii, în sensul bun al cuvântului. Participarea în sine era un eveniment. O dată în viaţă vezi grota celebră unde în anii ’70 stătea Hugh Hefner înconjurat de femei în costume de baie sau fără”, își aminește Boerescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI