Cum ar putea scăpa Clejanii de problemele pe care le au. Ce soluție au găsit

Cum ar putea scăpa Clejanii de problemele pe care le au. Ce soluție au găsit
Cum ar putea scapa Clejanii de problemele pe care le au

Ce soluție au găsit Viorica și Ioniță de la Clejani pentru a evada din rutina de zi cu zi. Cum se vor liniști părinții Margheritei după problemele pe care le-a avut fiul lor Fulgy. Au încercat deja acum doi ani, iar acum se pare că soluția le bate la ușă.

Cum ar putea scăpa Clejanii de problemele pe care le au

Viorica și Ioniță de la Clejani au decis să ia o pauză de la toate problemele care s-au năpustit asupra lor, în ultima vreme. Artiștii au fost foarte afectați de problemele pe care le-a avut fiul lor Fulgy, din cauza consumului de substanțe interzise. Acum doi ani, Ioniță și celebra lui soție au fost în Statele Unite ale Americii pentru a rezolva anumite proiecte pe care le amânaseră.

„Vreau să plec în SUA. Avem niște proiecte mari, este un vis de-al meu. Am plecat de la ”visul american” – totul e posibil. Lucrăm la un musical pe care speranța mea este să-l lansăm undeva pe Broadway. Dar, deocamdată aștept, când ai copiii fericiți, totul merge bine, trăiești bine până la adânci bătrâneți”, declara Ioniță de la Clejani în 2019.

Însă, pandemia de coronavirus le-a dejucat planurile, iar problemele cu Marga și Fulgy i-au dat peste cap. Momentan, Viorica și Ioniță din Clejani sunt în plină campanie de promovare pentru noua lor melodie, iar cu fiecare vizită la câte o nouă emisiune vorbesc și despre situația fiului lor Fulgy, care ține caldă prima pagină a publicațiilor de scandal.

Ca orice părinte care-și apără copilul, artiștii de la Clejani susțin că scandalul provocat de mezinul familiei este doar o „strategie de promovare”. Cu toate acestea, Viorica și Ioniță nu exclud posibilitatea de a se întoarce la SUA.

Scandal între Clejani și fiica nelegitimă a lui Ioniță

Problemele pe care Fulgy le-a avut cu substanțele interzise i-au atras atenția Ramonei Manole, sora lui vitregă. Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani a declarat, într-un interviu acordat exclusiv jurnaliștilor de la Impact, că nu găsește potrivit comportamentul Margheritei și al lui Fulgy din ultimii ani de zile, în special felul în care acesta i-a afectat destul de tare părinții.

„Nu vreau să îl vorbesc de rău pe Fulgy. Mie, una, nu îmi place ce văd la televizor, în momentul de față, nu îmi place că sunt puși la colț de toată lumea și judecați de o țară întreagă. Eu apreciez numele acesta și îl resjpect foarte mult. Acum cânt și eu pe unde a cântat tatăl meu, pe 15.000- 20.000 de euro. Este o mândrie pentru mine lucrul acesta.

Sunt copii fără minte. Poate și eu aș fi făcut asta, dar nu îmi permit acest lucru, nu am banii lor. Sufăr pentru tata că trece prin asemenea lucruri, știu că nu este deloc ușor. Pe mine mă doare sufletul pentru el. În mine, mama nu a investit niciun cent, mi-a pus pe masă de mâncare și mi-a dat sfaturi bune, în viață, care să mă ajute”, a declarat Ramona Manole, fiica renegată a lui Ioniță de la Clejani, în exclusivitate pentru impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI