Cum să te îmbraci atunci când ceri mărire de salariu. Trucurile dezvăluite de Lidia Fecioru

Cum să te îmbraci atunci când ceri mărire de salariu. Trucurile dezvăluite de Lidia Fecioru
Lidia Fecioru, sfaturi pentru angajați: cum trebuie să te îmbraci când ceri o mărire?

Imaginea contează mult în special în zilele noastre. Desigur că aceasta este chiar și mai importantă în anumite zile sau cu ocazia unor evenimente deosebite din viața noastră. Este important ca la locul de muncă să respecți câteva bariere stilistice impuse de job-ul pe care îl ai sau de zona în care se află clădirea în care lucrezi. Piesele pe care le alegi sunt chiar văzute în prim-plan atunci când vrei să ai o conversație directă cu șefii tăi. Ce vestimentație și ce culori să porți atunci când vrei să ceri mărire de salariu? Iată câteva sfaturi ce te vor ajuta cu siguranță.

Trucuri pentru angajați: cum să te îmbraci când ceri o mărire de salariu?

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 1 despre vestimentația pe care trebuie să o purtăm la locul de muncă.

De asemenea, aceasta a oferit detalii și despre culorile care te ajută să ai parte de mărirea de salariu dorită. Imaginea este importantă în zilele noastre, mai cu seamă în anumite zile în care avem mici evenimente sau chiar unele speciale.

Știm cu toții că omul face haina, dar tocmai haina pe care o poartă spune ceva despre acesta. Vei putea transmite o stare de spirit bună dacă ești îmbrăcat în culori vii, dar nu prea aprinse.

De asemenea, gândurile pozitive și relaxare te vor putea face să privești altfel situația chiar și dacă nu îți va fi acordată mărirea pe care crezi că o meriți.

Dacă gândești la rece, poți rapid să te pui pe picioare și să găsești strategia potrivită pentru tine. Este indicat să folosești în zilele important albastru estompat, verde sau roz pal.

,,,Un hanorac închis până în gât înseamnă un om ascuns”

,,De exemplu, un hanorac închis până în gât înseamnă un om închis sau ascuns. Acel om ascunde o stare proastă. Când eşti vesel, te duci şi îţi alegi cel mai colorat lucru. Când eşti un pic obosit, vei alege ceva mai închis. Ne alegem hainele în funcţie de starea de spirit.

Dacă ne ducem cu o stare de spirit că nu vom fi angajaţi, obligatoriu ne vom îmbrăca conform stării. Când te duci la un interviu, vorbesc culorile. De aceea, să alegem culorile reci. O cămaşă albastră şi un pantalon, dar şi o eşarfă. Albastru estompat, nuanţe de cacao sau verde. Şi roz se poate, dar unul pal”, a spus Lidia Fecioru.