Lidia Fecioru, despre bărbații pe care femeile trebuie să-i evite. Mare atenție!

Lidia Fecioru, despre bărbații pe care femeile trebuie să-i evite. Mare atenție!
Ce tipuri de bărbați trebuie să evite femeile: sfaturi de la Lidia Fecioru

Lidia Fecioru vine cu sfaturi extrem de utile pentru toate doamnele și domnișoarele. Specialistul a oferit detalii despre bărbații pe care toate femeile trebuie să îi evite. Multe dintre ele s-au îndrăgostit cel puțin o dată în viață de un asemenea partener, iar lucrurile nu au fost deloc bune mai ales pentru ele. Atenția ta trebuie să fie asupra unor detalii precum: limbaj sau gesturi ori micile alegeri pe care le face încă de la cunoștința cu acesta.

Tipurile de bărbați de care să te ferești: ce sfaturi oferă Lidia Fecioru?

Majoritatea relațiilor din ziua de azi funcționează pe termen mai scurt decât ar vrea ambii parteneri sau măcar unul dintre ei. Multe femei se plâng de faptul că bărbații din vremurile noastre se maturizează foarte târziu și nu sunt capabili de angajamente lungi precum o poveste de iubire stabilă sau chiar o căsătorie.

Domnișoarele sau doamnele singure susțin că își găsesc din ce în ce mai greu un bărbat cu care să lege o astfel de legătură. Există și cauze din interior care împiedică acest vis să devină realitate precum: relația cu părinții, copilăria, anumite evenimente din relațiile din jurul tău sau diverse frici.

Nevoia de iubire este una firească

Nevoia de iubire este una firească, dar trebuie să ai în vedere anumite tipuri de bărbați care pot ajunge să îți complice existența. Printre ele se numără: agresorul, dependentul, leneșul, narcisistul, băiețelul mamei sau tiranul.

Cei de mai jos sunt incapabili să iubească, se folosesc de femei și nu își doresc o poveste de dragoste funcțională și care să aibă o evoluție în conformitate și cu dorințele tale. Ai grijă la anumite semne încă de la început!

Ce bărbați trebuie să eviți?

  • Agresorul – vedem ca e agresiv cu un caine, cu o persoana din jurul nostru, mai da cu pumnul in masa. E vorba aici de un barbat agresor care intr-o buna zi iti va da o palma. Noi avem impresia ca daca e cineva agresiv cu oamenii din jurul nostru, ne face noua un fel de favor, insa nu e asa.
  • Dependentul – aici vorbim de orice fel de dependenta. Acest om nu poate fi niciodata indreptat. Multi oameni cad in plasa si considera ca il pot ”repara”, insa acest barbat va reveni mereu la vechiurile moravuri, scrie fabricatinromania.info
  • Lenesul – el nu poate face nimic. El gaseste motiv pentru orice esec si dau vina pe persoanele din jur. El asteapta totul din cer, ceea ce nu se va intampla niciodata asta. Nici aceasta categorie nu se poate indrepta.
  • Narcisistul – se gandeste decat la el. Problema este ca nu poate trai fara audienta. Daca nu e bagat in seama pleaca, daca nu e in centrul atentiei incheie relatia. Se plictisesc repede de persoana din jur. Trebuie sa fugim.
  • Baietelul mamei – un astfel de barbat este rasfatat si trebuie sa ”il slujesti” la nesfarsit. Tu trebuie sa faci totul, sa ii rezolvi problemele. Nu se duc in actiune, nu pot duce nimic la bun sfarsit.
  • Tiranul – niciodata nu va fi de acord cu femeia. Nu face complimente, sunt zgarciti. Te reduce la tacere, te limiteaza. E picatura chinezeasca, care te reduce la tacere, te anihileaza.