Cum a umilit-o Alex Bodi pe Daria Radionova, înainte să fie arestat. Bianca Drăgușanu se va bucura

Cum a umilit-o Alex Bodi pe Daria Radionova, înainte să fie arestat. Bianca Drăgușanu se va bucura
Gestul umilitor făcut de Alex Bodi către Daria Radionova, cu doar câteva zile înainte de arest

Înainte de a fi arestat preventiv de poliţiştii români, Alex Bodi a umilit-o în ultimul hal pe Daria Radionova, actuala iubită. Iată ce s-a întâmplat între “afaceristul” din Mediaş şi moldoveancă!

Cum a cerut-o Alex Bodi de soţie pe Daria Radionova

Cu doar câteva zile înainte să fie arestat, Alex Bodi ar fi cerut-o de soţie pe Daria Radionova, fosta iubită, chiar cu inelul înapoiat de Bianca Drăgușanu, umilind-o astfel pe tânăra din Republica Moldova. Conform apropiaţilor, bijuteria ar valora peste 10.000 de euro.

În vara lui 2019, afaceristul şi Bianca se căsătoreau civil, moment în care vedeta a primit inelul, însă câteva luni mai târziu cei doi divorţau. Acesta a fost momentul în care Drăgușanu a decis să îi dea înapoi scumpa bijuterie. În iunie, anul acesta, bărbatul a dorit să o ceară, din nou, în căsătorie pe fosta prezentatoare de la Kanal D, însă răspunsul a fost un “Nu” clar şi răspicat.

Se pare ca Bianca nu mai credea în sentimentele lui Bodi şi i-ar fi spus să facă acest gest atunci când va simţi cu adevărat că o iubeşte. Scandalurile şi violenţele, însă, s-au agravat, motiv pentru care vedeta a decis să se despartă definitiv de acesta.

Gestul umilitor făcut de Alex Bodi către Daria Radionova, cu doar câteva zile înainte de arest
Gestul umilitor făcut de Alex Bodi către Daria Radionova, cu doar câteva zile înainte de arest

Alex Bodi, dosar de proxenetism şi trafic de persoane

În urmă cu aproape o săptămână, Alex Bodi a fost săltat de mascaţi chiar din vila sa luxoasă din Voluntari. Acuzaţiile aduse de procurori sunt grave: trafic de persoane şi proxenetism. Se pare că prima victimă a bărbatului a fost chiar prima soţie a acestuia, ea fiind şi cea care a depus plângere la poliţie. Femeia a povestit că ar fi fost sclava lui vreme de doi ani prin cluburile din Germania. Dar Bodi nu s-a oprit aici şi ar fi racolat alte două tinere pe care le-a dus peste hotare și le-a obligat prin amenințări și violențe să-și vândă trupul pentru el.

“Membrii grupării le câştigau încrederea, şi sub pretextul unui viitor comun şi oferirii unui mod de viaţă lipsit de griji, le convingeau să se deplaseze cu ei în diferite ţări. Aici, prin acte de violenţă şi ameninţări, le determinau să practice prostituţia în folosul lor.

Sumele mari de bani obţinute de inculpaţi din exploatarea sexuală a victimelor.  Modalitatea şi consecinţele comiterii faptelor (recrutarea victimelor prin inducere în eroare şi prin specularea vulnerabilităţii lor). Agresivitatea extremă a inculpaţilor. Amploarea activităţii infracţionale – număr mare de membri ai grupării infracţionale şi al victimelor. Raza extinsă de acţiune a grupării infracţionale, mare parte din membri fiind şi în atenţia autorităţilor germane. Datorită acestor lucruri apreciez că privarea de libertate a inculpaţilor (n.r. – printre care şi Alex Bodi) este necesară pentru înlăturarea unei stări de pericol pentru ordinea publică şi desfăşurarea în bune condiţii a procesului penal”, notează procurorii în referatul cu propunere de arestare preventive, conform Adevărul.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI