Ce se va întâmpla cu mașinile lui Alex Bodi. Proxenetul, mai bogat ca un politician român

Ce se va întâmpla cu mașinile lui Alex Bodi. Proxenetul, mai bogat ca un politician român
Alex Bodi are o avere impresionanta

Săptămâna trecută, Alex Bodi ținea prima pagină a ziarelor din țara noastră, după ce a fost săltat de poliție. Iată ce se va întâmpla cu mașinile lui Ale Bodi, care avea, printre altele, și un Lamborghini în valoare de 500.000 de euro.

Ce se va întâmpla cu mașinile lui Alex Bodi

Poliția a efectuat o acțiune de amploare săptămâna trecută. Denumită Ziua Z, operațiunea l-a inclus și pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu, pe nume Alex Bodi.

El a fost reținut până la urmă de poliție pentru 30 de zile, dar ce se va întâmpla cu mașinile proxenetului care va avea un Lamborghini de 500.000 de euro.

După ce bărbatul a fost ridicat de poliție, procurorii DIICOT au început inventarierea averii sale și aparent ca o mare parte din averea sa consta în imobile din țară sau străinătate, însă și mașini de lux.

Potrivit procurorilor, Alex Bodi a cumpărat mai multe apartamente, precum și o pensiune în Sibiu, mai multe vile în Mediaș, în județul Ilfov, dar și un imobil în Voluntari, de unde a fost ridicat de trupele speciale. Surse spun că fostul soț al Biancăi Drăgușanu are și o casă la Monte Carlo, pe care ar fi plătit aproximativ două milioane de euro.

Câte mașini are Alex Bodi

În plus, se pare că Alex Bodi a cumpărat și Hotel Central din Mediaș, cel mai mare hotel care se află în centrul orașului. În același timp, Bodi mai are și afaceri în Spania, o măcelărie și un centru de evenimente, ce sunt administrate de sora lui.
După cum se știe însă, Alex Bodi era pasionat de mașinile de lux și foarte puternice, astfel că garajul său arată ca un showroom. Printre mașinile pe care acesta le deține se numără un Lamborghini Urus, precum și un model Lamborghini Aventador SV, un Ferrari Pista, un coupe Rolls-Royce Wraith, un Mercedes-Maybach, precum și un Bugatti Chiron.

Dar lista nu se termină aici pentru că Alex Bodi mai are și un Rolls-Royce Cullian, cu care a fost surprins recent în Londra, dar și un Mercedes- AMG G63. Colecția de-a dreptul impresionantă depășește lejer valoarea de două milioane de euro. Cu toate acestea, veștile nu sunt deloc bune pentru Bodi, deoarece toate aceste mașini au fost achiziționate cu bani obtinuti din comiterea unor infracțiuni, iar procurorii DIICOT au deja planuri cu toate automobilele. Nu, nu vor plimba cu ele, ci vor fi vândute pentru a recupera prejudiciul reclamat de presupusele victime.