Bianca Drăgușanu, amenințări publice, după ce Alex Bodi a fost reținut. “Eu am și dovezi”

Bianca Drăgușanu, amenințări publice, după ce Alex Bodi a fost reținut. “Eu am și dovezi”
Bianca Drăgușanu face amenințări publice

După ce fostul ei soț a fost reținut joi seară pentru 29 de zile, Bianca Drăgușanu a răbufnit. Aceasta a făcut dezvăluiri uimitoare pe pagina sa personală de Instagram.

Bianca Drăgușanu, amenințări publice, după ce Alex Bodi a fost reținut

Bianca Drăgușanu este implicată din nou într-un scandal. Blondina a spus pe pagina personală de Instagram că este în permanență scoasă din sărite de trei femei din showbiz. Vedeta a susținut că are dovezi în legătură cu fiecare dintre ele și că urmează să spună despre cine este vorba.

”Eu sunt un om foarte corect și foarte asumat cu tot ce fac și tot ce spun. Iar în momentul în care spun ceva, eu am și dovezi. Nu spun lucruri neadevărate, nu inventez, nu mă bazez pe puterea altei persoane, ci doar pe puterea mea. Dar, de foarte mulți ani, stau pe gânduri dacă să vă spun adevărul despre trei persoane de sex feminism. Stau și analizez foarte atent situația, și mă gândesc că dacă încep să vorbesc despre aceste persoane, sunt sigură că ar putea să devină cineva doar datorită faptului că eu aș vorbi despre ele.

Deci, mă gândesc, eu dacă vorbesc despre ele, s-ar putea să le fac un bine, dar poate și un rău. Dacă zic, începe scandalul, pentru că niciuna dintre ele nu ar recunoaște nimic din ce aș zice eu despre ele, moment în care eu ar trebui să vin cu dovezi. Înainte să încep să vorbesc despre ele, dacă o să-mi iasă mie ecuația asta pe plus, vreau să le transmit un mesaj: Potoliță-vă!”, a declarat Bianca într-un story pe Instagram, potrivit WOWbiz.ro.

Bianca Drăgușanu a fost enervată de cele trei femei
Bianca Drăgușanu a fost enervată de cele trei femei

Indicii despre cele trei femei

Frumoasa blondină a a spus că cele trei femei nu-și pot justifica veniturile și că nu vrea să le facă prea multă reclamă. De asemenea, Bianca Drăgușanu a adăugat că va ajunge să spună tot adevărul dacă, va fi în continuare enervată, având și dovezi despre ele.

Totuși blondina a oferit câteva informații despre ele. Potrivit divei, două dintre ele sunt ”amante” și a treia este ”disperată”. Bianca Drăgușanu este de părere că ar trebui să facă un serial pe Instagram, în care să dezvăluie tot ce știe despre cele trei femei.

”Când tu ești zero barat, cum vii tu să vorbești despre mine? Să fii băgat în seamă? Dacă nu vă potoliți, vin cu afișul. Oare să le zic? Le fac publicitate…Două amante și o disperată de viață! Înțelegeți ce vreau să zic? Cum ar fi să încep să fac un serial pe Instagramul meu. dacă ele se apucă să vorbească despre mine, așa să încep și eu să vorbesc”, a spus Bianca Drăgușanu.