24 sept. 2020 | 13:17

Cum a slăbit Roxana 36 de kilograme. A văzut o poză într-o zi și totul s-a schimbat

Știri generale
Cum a slăbit Roxana 36 de kilograme. A văzut o poză într-o zi și totul s-a schimbat
Cum a slăbit Roxana 36 de kilograme. A văzut o poză într-o zi și totul s-a schimbat

Ce se întâmplă atunci când porți mărimea XL și orice haine ai proba sunt mici de tine? Ei bine, lupta cu kilogramele e dificilă, dar Roxana a ieșit victorioasă și a topit nu mai puțin de 36 de kilograme. Iată cum a reușit aceasta să slăbească.

Cum a slăbit Roxana 36 de kilograme

Aceasta nu a fost niciodată o slăbuță, însă după ce a devenit mamă pentru a doua oară a realizat că avea mai mult de 20 de kilograme. Astfel, ajunsese la 94 de kilograme, iar acestea se acumulaseră pe nesimțite, din cauza unei alimentații haotice, bogată în zaharuri și carbohidrați, adică dulciuri și făinoase.

Roxana a declarat că momentul declanșator pentru ea a fost o fotografie.

„Am fost cu prietenii la munte şi acolo ne-am făcut o fotografie de grup. În clipa în care m­-am văzut în respectiva fo­tografie, alături de prietenele mele, aproape dublă ca dimensiune, de fapt, m­-am văzut ca un uriaş, m-­a şocat. Eram şi până atunci conştientă de cum arăt şi evident că eram nemulţumită, dar din acel moment am ho­tărât că trebuie să iau măsuri, că nu pot să mai continui aşa, că viaţa mea nu poate fi dominată de aceste kilograme în plus“, a povestit tânăra pentru clickpentrufemei.ro. Deși era percepută de apropiaţi ca o mamă frumoasă cu doi co­pii, aceasta îşi dorea mai mult de la ea.

Cum a slabit Roxana

Cum a slabit Roxana

Roxana nu își mai dorea să se simtă complexată

Își dorea cu ardoare să nu se mai simtă complexată pentru felul în care arată. Iar atunci și-a promis că va face tot ce îi stă în putere să arate așa cum a visat mereu. În plus, aceasta se tot săturase să își aleagă hainele în așa fel încât să îi acopere diferite părți ale corpului.

„Nu mai voiam să intru într­-un magazin de haine şi vânzătoarea să se uite la mine, să mă măsoare din cap până în picioare şi să zică: ”…pentru dumneavoastră nu avem ni­mic”. Simţeam că îmi fuge pământul de sub picioare. Senzaţia pe care o ai când cineva îţi  spune cuvintele  acestea este  groaznică. Pe lângă considerentele de natură estetică, se adăuga şi aspectul medical, mă simţeam lipsită de energie, lentă şi oboseam repede“, a dezvăluit tânăra în vârstă de 33 de ani.

Astfel, Roxana a început dieta în anul 2018 și în prima etapă a cerut ajutorul unui nutriționist, care i-a dat și un plan de alimentație standard. A început să meargă și la sală, la clase de aerobic, de două ori pe săptămână. Procesul a venit însă lent, iar în prima lună a dat jos doar 3 kg, însă nu s-a lăsat descurajată, cu toate că voia să vadă rezultate imediate. Dar și-a dat seama apoi că acel plan de alimentație nu i se potrivea și că dieta trebuia să fie, de fapt, un stil alimentar pe viață, gândit în funcție de alimentele perferate.

„Am început să mă documentez despre nutriţie şi am început să îmi pregătesc de seara mesele pentru a doua zi la serviciu, să gândesc în avans ce urmează să mănânc a doua zi şi, foarte important, să îmi calculez caloriile, pe principiul câte calorii consum, atâtea trebuie să ard“, a explicat aceasta.

Roxana a exclus din meniu dulciurile ca să slăbească

Astfel că Roxana a exclus din meniu dulciurile, sucurile, făinoasele și alimentele procesate, a început să mănânce sănătos, multe legume, proteine din: lactate, car­ne, ouă, dar şi fructe.

„Practic, micul dejun mi-­l calculasem la aproximativ 350 de calo­rii, prânzul cam 500 de calorii, iar cina maxi­mum 350 de calorii, 3 mese pe zi. Am mâncat sănătos şi ce îmi place, am băut multă apă şi ceai, iar în weekend m-­am răsfăţat şi cu ceva dulce sau cu o masă mai consistentă“, a mai spus Roxana, care a mărturisit că tentaţiile au fost numeroase.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima zi
Capital.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro