Cum a slăbit Minodora de la 100 de kg la 60 de kg. Vedeta a dezvăluit cheia succesului său

Cum a slăbit Minodora de la 100 de kg la 60 de kg. Vedeta a dezvăluit cheia succesului său
Cum arată Minodora la 60 de kilograme

Minodora este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Artista a avut probleme de greutate încă de la începutul carierei sale și a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a slăbit enorm.

Cum a slăbit Minodora de la 100 de kg la 60 de kg

De la 100 de kilograme, Minodora a ajuns la 60 de kilograme, iar acum își menține silueta pe care cu greu a dobândit-o. A apelat și la operația de micșorare de stomac, însă nu a reușit să slăbească prea mult, ba chiar la un an și jumătate de la procedură, artista a luat în greutate peste 5 kilograme.

„Am ajuns unde mi-am dorit. Am acum 60 kg, de la 100. Am slăbit în doi ani, treptat. Mă simt bine, sunt ok, am slăbit sănătos, mănânc carne, cu limită, ouă, salate, de toate’, a spus Minodora  la Antena 1.  

„Eram la un pas să fac diabet, iar operaţia de tăiere de stomac te ajută cu diabetul. Am fost foarte, foarte aproape, grăsimea nu aduce nimic bun niciodată, acum am scăpat, mai iau vitamine’, a mai mărturisit Minodora. 

Deși a făcut o operație de micșorare a stomacului, Minodora îi avertizează pe cei care vor să apeleze la o astfel de procedură că pofta de mâncare nu este suprimată, odată cu tăierea stomacului și că el se poată mări la loc, fiind elastic.

„Eu am stomacul tăiat prin operaţia de gastric sleeve din 2017. Însă vreau să se ştie foarte clar de la o persoană care a trecut prin aşa ceva.

Operaţia de tăiere de stomac nu îţi taie pofta de mâncare! Doar că nu mai poţi mânca o perioadă la fel de mult. După care dacă tot mănânci, mănânci stomacul se măreşte din nou, pentru că este elastic, ca un balon.

După operaţie am pus într-un an şi jumătate peste 5 kilograme. Nici nu am apucat să se facă procesul de slăbire. Eu am pornit de la 100 de kilograme şi acum am 62!’, spunea Minodora.

Minodora nu a ascultat sfatul medicului după procedura de micșorare a stomacului

După operație, Minodora a slăbit 20 de kilograme, însă a pus înapoi 8. Totul s-a întâmplat pentru că mânca foarte des, deși cantitatea era mică. Ea a povestit că medicul i-a spus că ar fi trebuit să slăbească 30 de kilograme.

„Întotdeauna am fost capricioasă şi am făcut numai ce am vrut. Doctorul mi-a spus că dacă vreau să slăbesc mai mult de 20 kg, trebuiam să slăbesc 30 kg, să nu mai mănânc între mese.

Stomacul fiind foarte mic… Ce se întâmplă, mănânc 4-5 guri şi nu mai pot! Iar eu ar trebui să stau o oră la masă. Nu fac acest lucru. Mănânc 4-5 guri, m-am săturat şi peste 2 ore îmi este iar foame”, a mai spus cântăreaţa.

Acum, vedeta este foarte încântată de greutatea ei și a ajuns la un echilibru în ceea ce privește nutriția. În plus, Minodora face și sport, lucru care o ajută să își mențină greutatea actuală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI