Cum a slăbit Corina Dănilă peste 20 de kilograme. Care este secretul vedetei TV

Cum a slăbit Corina Dănilă peste 20 de kilograme. Care este secretul vedetei TV
Cum a slabit Corina Danila peste 20 de kilograme. Care este secretul vedetei TV

Acum 15 ani, Corina Dănilă devenea cea mai cunoscută actriță din România, prin rolul protagonistei din Numai Iubirea, prima telenovelă românească. Ambițioasă, perseverentă și o adevărată perfecționistă, vedeta a demonstrat, de-a lungul timpului, că poate obține orice-și propune. Cum a slăbit 20 de kilograme într-un singur an.

Cum arată Corina Dănilă după ce a slăbit peste 20 de kilograme

Corina Dănilă a trecut printr-o transformare incredibilă în ultimele 12 luni de zile. Actrița din Numai Iubirea a slăbit miraculos mai bine de 20 de kilograme, dând dovadă de o voință de fier și o ambiție titanică.

Într-un interviu acordat celor de la Revista VIVA!, celebra prezentatoare TV a mărturisit că nu este adepta dietelor rapide, ci crede în abordarea unui stil de viață sănătos. Mai mult de atât, vedeta și-a propus să scape de kilogramele în plus care-i provocau probleme la coloană.

„Nu am aplicat o dietă anume, niciodată. Nici nu cred în miracolul unei diete rapide! Întotdeauna este ceva care forţează organismul, şi asta poate avea repercusiuni, în timp. În plus, poate să apară efectul yo-yo.

Nu am ascuns că am avut probleme legate de coloană, de articulaţii, odată cu luarea în greutate, şi că am urmat un program strict sub îndrumarea unor specialişti în nutriţie, psihologie, kinetoterapie, fizioterapie. Încerc să păstrez această nouă modalitate de a trăi sănătos.”, a declarat actrița Corina Dănilă, în exclusivitate pentru viva.ro.

Boala cumplită de care suferă Corina Dănilă

Gazda emisiunii „Gala umorului” de pe TVR 2 a decis că este nevoie de o schimbare în viața ei, motiv pentru care s-a apucat serios de treabă. Corina Dănilă a topit kilogramele în plus și a revenit la o greutate ideală, reușind să țină în frâu problemele de la coloană.

Protagonista telenovelei Numai Iubirea a făcut sport și a învățat să mănânce puțin și des, consumând alimente sănătoase, slabe în calorii, dar bogate în proteine și nutrienți.

„Am învăţat să mănânc atunci cand îmi este foame, puţin şi destul de des. Evit la maximum produsele procesate, zahărul, prăjelile, iar farfuria mea conţine întotdeauna şi proteine animale, dar şi vegetale: carne de porc, vită, peşte, ouă, lactate (iaurt, chefir, brânză, caşcaval), salată verde, roşii, castraveţi, ridichi, conopidă, broccoli, dovlecei, ceapă, ciuperci, seminţe, ulei de măsline, fructe şi toooot felul de condimente.

Gătesc la cuptor, fiert sau tras la tigaie. Mănânc fructe, aşa că îmi iau fructoza direct din ele. Toate astea, combinate cu mişcare. Fac cel mai des bandă, însă nu am voie să alerg, ci pot doar să merg în ritm alert, în plan înclinat. Şi fac seturile de exerciţii specifice pentru coloană, pe care mi le-am însuşit de ceva vreme.”

Corina Dănilă a mărturisit că nu și-a făcut intervenții chirurgicale estetice, însă nu este împotriva acestor operații, mărturisind că va călca pragul medicului estetician, atunci când va simți nevoia să retușeze ceva la aspectul său fizic.

Puțini sunt cei care știu boala cumplită de care suferă Corina Dănilă. Vedeta de televiziune are vitiligo, o afecțiune dermatologică autoimună, pe care vedeta reușește să o țină în frâu cu anumite tratamente.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI