Cum a slăbit Chef Florin Dumitrescu 10 kilograme în 3 săptămâni. Dieta pe care a avut-o

Cum a slăbit Chef Florin Dumitrescu 10 kilograme în 3 săptămâni. Dieta pe care a avut-o
Cum a slăbit Chef Florin Dumitrescu zece kilograme în trei săptămâni. Află ce dietă a respectat mult îndrăgitul bucătar.

Este a doua oară când Chef Florin Dumitrescu a reușit să slăbească un număr semnificativ de kilograme. A respectat aceeași dietă ca ultima dată și se pare că i-a dat din nou rezultate. Află cum a slăbit Chef Florin Dumitrescu zece kilograme într-o perioadă de doar 21 de zile. Bucătarul a urmat o dietă strică, care se bazează pe trei alimente în mod special.

Relația lui Florin Dumitrescu cu mâncarea

Chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți bucătari din România. El a ajuns în atenția publicului din țara noastră prin intermediul emisiunii „Chefi la cuțite”, acolo unde jurizează mâncărurile pregătite de concurenți.

Deși este foarte cunoscut pentru gusturile unice pe care reușește să le ofere diverselor rețete de mâncare, bucătarul nu a avut dintotdeauna o relație foarte sănătoasă cu aceasta. Încă de la vârsta de 16 ani, el a fost diagnosticat cu gastrită.

În acea perioadă, deși gătea foarte mult, Florin Dumitrescu nu obișnuia să mănânce. Iar asta din cauză că își păcălea stomacul cu mirosul de mâncare. Ulterior, a încercat să recupereze toată perioada în care nu a mâncat și a ajuns să se îngrașe foarte mult.

„Eu la 16 ani nu mâncam. Avem 61–62 de kilograme. Nu avem nicio treabă cu mâncarea, doar o găteam. La 16 ani, am descoperit pentru prima dată gastrita. În momentul în care gătești, stomacul tău funcționează, pentru că e păcălit de miros și crede el că mănâncă.

Și macină, macină și nu mai ai foame, nu mai simți foamea și ai senzația că poți să o duci la nesfârșit. La 20 de ani am descoperit mâncarea și m-am îngrășat. Dacă mi-aș da un sfat, mi-aș da la 20 de ani și aș spune: Mănâncă mai puțin, nu recupera ce nu ai mâncat”, a povestit Chef Florin Dumitrescu, în urmă cu mai mult timp.

Cum a slăbit Chef Florin Dumitrescu

Cum a slăbit Chef Florin Dumitrescu? În prezent, Chef Florin Dumitrescu a încercat din nou să scape de câteva kilograme în plus care îl deranjau. Și a reușit. Mult iubitul bucătar a apelat la o dietă cu care a mai slăbit, în trecut, nu mai puțin de 17 kilograme. Acum, celebrul bucătar a reușit să piardă, în doar 21 de zile, 10 kilograme.

Dieta lui Chef Florin Dumitrescu este alcătuită pe baza a trei alimente în mod special: varză, orez și piept de pui. În primele trei zile, se consumă doar varză. În următoarele trei, doar mâncare pe bază de orez, iar în următoarele zile doar piept de pui la grătar. În cea de-a zecea zi trebuie să fie consumate doar legume crude sau gătite la grătar. După cele zece zile, dieta se ia de la început.

„Am terminat dieta. Și ce să fac eu prima dată după dietă? Primul lucru pe care o să-l mănânc va fi jumătate de antricot și voi bea două pahare de vin. Abia aștept. Dieta asta prima dată a dat un randament mult mai bun. Am dat 17 kilograme atunci.

Acum, am dat jos 9 jumătate -aproape 10 kg. Dar tot sunt mulțumit, pentru că pot să încep să fac mișcare și zic că este bine. Încă nu-mi e poftă de mâncare, doar aș gusta. Dieta aceasta nu este doar pentru slăbit, ci și pentru reeducare”, a povestit Chef Florin Dumitrescu, într-o postare pe contul său de Instagram.