Ce a spus Chef Florin Dumitrescu despre boala de care suferă. Sfatul de care nu a ținut cont

Ce a spus Chef Florin Dumitrescu despre boala de care suferă. Sfatul de care nu a ținut cont
Chef Florin Dumitrescu, detalii despre boala pe care o are

Chef Florin Dumitrescu este unul din cei mai cunoscuți și iubiți bucătari de pe micile ecrane. Acesta intră în casele oamenilor în cadrul emisiunii ,,Chefi la cuțite”, acolo unde este adorat în rolul de jurat. Vedeta se bucură și de o comunitate mare pe rețelele de socializare unde fanii țin legătura cu el și îi transmit mereu gândurile și întrebările pe care le au în privința unor proiecte. Bărbatul le-a oferit acum însă o veste proastă. El a făcut o serie de declarații cu privire la boala de care suferă. Ce diagnostic a primit acesta din partea medicilor și de ce sfat nu a ținut cont?

Florin Dumitrescu, detalii despre boala de care suferă: cum se simte vedeta?

Florin Dumitrescu este unul din cei mai cunoscuți bucătari de la noi. Acesta este iubit în special în aparițiile alături de prietenii lui buni cu care împarte masa juriului în cadrul emisiunii ,,Chefi la cuțite”.

Bărbatul are o comunitate mare pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu fanii. Cu toate astea, este o prezență foarte discretă când vine vorba despre viața personală.

Iată că acum a trecut această barieră și a decis să vorbească despre boala de care suferă. El a mai dezvăluit că a deprins câteva lucruri importante în urma diagnosticului primit din partea medicilor.

Cel din urmă a menționat că ar da timpul înapoi la vârsta de 20 de ani dacă ar putea și și-ar da un sfat important pentru sănătatea sa. Bucătarul a acceptat invitația lui George Buhnici la podcast-ul lui.

Acolo a vorbit despre faptul că a descoperit gastrita pe când avea doar 16 ani. Celebrul chef nu prea mânca pentru că gătea continuu, iar stomacul îi era păcălit de miros, motiv pentru care a ajuns în cele din urmă pe mâna medicilor.

,,Dacă mi-aș da un sfat…”

„Eu la 16 ani nu mâncam. Avem 61–62 de kilograme, nu avem nicio treabă cu mâncarea, doar o găteam. La 16 ani, am descoperit pentru prima dată gastrita. În momentul în care gătești, stomacul tău funcționează, pentru că e păcălit de miros și crede el că mănâncă.

Și macină, macină și nu mai ai foame, nu mai simți foamea și ai senzația că poți să o duci la nesfârșit. La 20 de ani am descoperit mâncarea și m-am îngrășat. Dacă mi-aș da un sfat, mi-aș da la 20 de ani și aș spune: Mănâncă mai puțin, nu recupera ce nu ai mâncat.”, a spus Florin Dumitrescu.