Cum a slăbit aproape 50 de kilograme artista anorexică din România. Ce face în fiecare zi (exclusiv)

Cum a slăbit aproape 50 de kilograme artista anorexică din România. Ce face în fiecare zi (exclusiv)
Povestea unei artiste din România care a slăbit aproape 50 de kilograme

Alexandra Ana Ivan sau Navi după numele de scenă este o artistă din România care a reușit să șocheze o țară întreagă după ce a ales în 2018 să își micșoreze stomacul. Asta pentru că vedeta a slăbit într-un an și jumătate 47 de kilograme, ajungând să poarte doar ținute XS. Într-un interviu acordat pentru reporterii de la playtech.ro, Navi ne-a mărturisit că este foarte atentă la alimentația sa de zi cu zi plus că merge des la sală pentru a se menține și a avea un corp bine tonifiat, lucru pe care și-l dorea încă din copilărie.

Povestea unei artiste anorexice de la noi. Cum a slăbit aproape 50 de kilograme?

  • Ce faci? Cum a fost pandemia pentru tine?

Există părți ultra-frumoase în viața mea, munca de studio, faptul că lucrez la noul album împreună cu soțul meu, Andrei Grigore, și prietenul meu cel mai bun, Marian Nica (eu compun, ei fac producția muzicală), am o viață minunată și plină de momente dreamy.

Pe de altă parte, pandemia asta ne-a dat toate planurile în spate cu cel puțin 1-2 ani, a fost enorm de greu să trecem printr-o perioadă fără concerte, în care nu am primit absolut niciun sprijin din partea statului… Noroc cu munca de studio și cu faptul că lucrăm și pe partea de foto-video ca echipă, pentru că altfel ar fi fost tragic.

Nu mi-aș fi imaginat vreodată că o să trăim o astfel de perioadă dubioasă, dar până la urmă ne-a făcut mai puternici. Iar eu aleg să văd frumosul, lecțiile utile din orice și să mă bucur de fiecare pas în față. Așadar, lucrez intens la album, pregătesc piese frumoase și savurez fiecare zi!

  • Ai mai slabit? Te-ai mai îngrășat?

Sunt la aceeași greutate de peste doi ani, este greutatea ideală recomandată de medicul meu: 50 kg la 1.59 m înălțime. Trag tare și pe partea de fitness, pentru că-mi doresc să arăt tot mai bine și mai ales să am energie!

  • Cum arată mesele la tine într-o zi normală din viața ta…ce conțin?

Uite, chiar acum mă pregătesc să-mi fac o omletă, la prânz voi avea somon făcut la airfryer cu cartof copt, ca gustare voi mânca un batonaș proteic, iar seara cel mai probabil brânză cottage cu ceapă și cornișoni. Trebuie să mă uit exact ce e pe plan.

Eu am un plan alimentar și de exerciții fizice creat de Andreea Monteiro, pe care îl urmez și care mă ajută să mănânc sănătos și ordonat și să am parte de toți nutrienții buni. Cantitativ, mănânc tot foarte puțin în urma operației de Gastric Sleeve, 100-130 g la o masă, depinzând de consistența alimentelor.

  • Ce interventii estetice ti-ai mai facut in ultimul timp?

În fapt, nu mi-am făcut nicio intervenție estetică. Am făcut însă 6 ședințe de remodelare corporală cu Accent Prime pentru brațe și abdomen, ca să ajut pielea puțin după slăbire și să obțin un aspect mai tonifiat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI