Oana Roman a făcut-o praf pe Oana Zăvoranu într-o singură frază. Cum a umilit-o pe Querida

Oana Roman a făcut-o praf pe Oana Zăvoranu într-o singură frază. Cum a umilit-o pe Querida
Oana Roman a făcut-o praf pe Oana Zăvoranu într-o singură frază. Cum a umilit-o pe Querida

Scandalul dintre Oana Zăvoranu și Oana Roman pare să nu se mai termine. După ce în ultima vreme a criticat-o pentru că își modifică pozele, acum actrița a găsit altceva să îi reproșeze vedetei.

Oana Roman a făcut-o praf pe Oana Zăvoranu într-o singură frază.

Oana Zăvoranu a comentat o fotografie cu Oana Roman și Pepe, spunând  „Ursoaico, când te apropi de bichon, și peruca o ia razna.”

Fără să stea prea mult pe gânduri, Oana Roman a observat greșeala de gramatică pe care actrița a făcut-o, faptul că a uitat un „i”, așa că a taxat-o imediat.

Cât de frumos să dai cu hate fiind în halul ăsta de agramat!!”, a spus Oana Roman.

Oana Zăvoranu a declarat că ea crede că Oana Roman este îndrăgostită de Pepe și după divorțul artistului de Raluca a sperat că va fi ceva între ei, motiv pentru care și ea s-ar fi despărțit de Marius Elisei.

Oana Zăvoranu, convinsă că Oana Roman îl vrea pe Pepe

„El pentru mine, ca să mai lămurim alte aberații care le fac tot felul de oameni pe Instagram. Eu toată viața mea mi-am dorit o familie mare și, mai ales, am visat să am un frate, pentru că eu am doar o soră, care este mult mai mare decâ mine. Nu am avut o relație apropiată.

Dumnezeu mi-a dat frate care nu este de sânge, dar este mai mult decât atât. Pepe este fratele meu, ca și cum ar fi sânge din sângele meu și-l iubesc ca pe fratele meu, cu toată ființa mea”, a declarat Oana Roman.

Pepe și Oana sunt prieteni buni de mulți ani de zile, lucru cunoscut în peisajul monden din România. 

Andreea Bălan, făcută praf de Oana Zăvoranu

Nu este singura vedetă de care Oana Zăvoranu s-a legat. Într-un episod din emisiunea ei online, actrița le-a desființat pe aproape toate vedetele din România.

Ea i-a spus Andreei Bălan că este penibilă și pare anorexică, în timp ce părul ei este „ca o mătură”.

„Face muzică de când se știe, de mică, chiar a muncit de mică. Eu nu o mai recunosc pe fata asta ca fiind artist. Penibil, pentru că nu cred că ți-ai luat mai mult de 800 de euro pentru produsele alea. Zici că e anorexică, n-a mâncat de mult timp, dar ea bea ceaiul ăla și se simte…

Voi nu vă uitați că ea are 24 de kilograme cu rochia aia cu tot, se simte super relaxată. Are părul ca o mătură, că blondele, din cauza decolorantului, au niște mături de păr, nu știu dacă am văzut blondă cu un păr superb. Deci cum să recomande ea, care are părul ca o mătură, șampoane de păr?”, a spus Oana.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI