Cum a salvat Iulia Pârlea o persoană la o bătaie în Constanța: ‘Fratele meu a înnebunit’

Cum a salvat Iulia Pârlea o persoană la o bătaie în Constanța: ‘Fratele meu a înnebunit’
Iulia Pârlea a reușit să salveze o persoană din mâinile unui om periculos.

Iulia Pârlea a reușit să salveze o persoană din mâinile unui bătăuș. Celebra prezentatoare de la Pro TV nu a putut sta nepăsătoare atunci când a văzut anumite scene periculoase în Constanța. Totul se întâmpla într-un club. ,,Nu suport nedreptatea de niciun fel! De multe ori nu știu ce s-a întâmplat cu adevărat în situația respectivă”, a subliniat vedeta. Fanii ei au felicitat-o imediat cum au auzit de felul în care a acționat.

Iulia Pârlea a intervenit într-o bătaie: vedeta a salvat o persoană

Iulia Pârlea este de ani buni prezentă în spațiul public, dat acum a devenit din ce în ce mai vizibilă publicului. Mulți dintre fanii săi încearcă să o descopere mai bine, iar vedeta le satisface dorințele și se pune pe tavă.

Aceasta vorbește deseori despre lucrurile care îi plac și cele pe care nu le suportă deloc, dar mai ales aduce în prim-plan diverse evenimente din viața sa.

Prezentatoarea rubricii Meteo a mărturisit că are un spirit justițiar destul de dezvoltat și nu se preface că nu vede anumite situații în care unele persoane din jurul ei sunt nedreptățile.

Iulia intervine imediat cum simte ceva care nu este în regulă sau dacă o persoană are nevoie de ajutorul său. Bruneta și-a amintit cum într-o vară se afla în club și a fost martora unor scene deloc fericite.

Ea a asistat alături de fratele său la o bătaie în toată regula. Femeia a susținut că s-a băgat între cei doi indivizi pentru a calma spiritele. Chiar fratele ei i-a explicat faptul că nu este normal ceea ce face, dar cea din urmă i-a mărturisit că nu poate să stea și să se uite.

 ,,Dar asta sunt. Nu suport nedreptatea de niciun fel”

,,Din păcate și o spun din păcate pentru că de multe ori nu știu ce s-a întâmplat cu adevărat în situația respectivă, dar nu suport nedreptatea. Mi s-a întâmplat o dată, țin minte și acum, eram cu fratele meu într-un club. Eu sunt din Constanța și vara litoralul e plin. Eram cu fratele meu și am asistat la o bătaie.

Nu am putut. M-am băgat. Iar fratele meu când nu m-a mai văzut lângă el a înnebunit și a încercat să-mi explice că nu este normal ce fac. I-am explicat că nu pot să stau să mă uit la omul acela cum era bătut. Dar asta sunt. Nu suport nedreptatea de niciun fel”, a povestit Iulia, pentru ego.ro.