Iulia Pârlea de la PRO TV, ‘dezbrăcată’ de secrete! Ce a reușit să smulgă Cătălin Măruță de la ea: „Eram iubita lui Laurențiu Duță”

Iulia Pârlea de la PRO TV, ‘dezbrăcată’ de secrete! Ce a reușit să smulgă Cătălin Măruță de la ea: „Eram iubita lui Laurențiu Duță”
Iulia Pârlea, dezvăluiri picante din viața sa

Iulia Pârlea este noua apariție de senzația de la Pro TV. Aceasta a bătut palma cu celebrul post iubit de români în urmă cu puțin timp, iar acum o putem vedea în cadrul rubricii meteo. Bruneta a oferit recent câteva detalii picante din viața sa. Chiar Cătălin Măruță a fost cel care a reușit să o tragă de limbă pe prezentatoare. Ce mărturii neașteptate a făcut femeia? ,,Eram iubita lui Laurențiu Duță”, a subliniat ea.

Iulia Pârlea, detalii picante din trecut: ,,eram iubita lui Laurențiu Duță”

Iulia Pârlea a intrat recent în echipa Pro TV. Deși are în spate o experiență de 14 ani de televiziune, o perioadă nu a fost pe micul ecran. Iată că acum a revenit cu forțe proaspete la rubrica meteo a celui mai iubit post de TV de la noi!

Fanii vor să știe cât mai multe detalii din viața sa, iar în aparițiile la diverse emisiuni se conformează cerințelor internauților și aduce în prim-plan amănunte din trecutul ei. Vedeta a povestit că acum s-a obișnuit cu noul rol, deși a avut emoții incredibile la care nu s-ar fi gândit.

,,M-am obișnuit, sunt bine. Am avut (n.r. bâlbe), la prima apariție. Când mi-a spus Andreea:,,Bună seara!” eu n-am mai putut. Am vorbit fix 20 de secunde și am început să tremur. Mie nu mi se pare normal după 14 ani de televiziune, dar uite că viața te surprinde”, a detaliat prezentatoarea.

,,Mi-am adus aminte”

Cu câteva clipe înainte de a intra în platou, Iulia a văzut un material cu soliștii trupei 3 Sud Est. Bruneta și-a adus aminte imediat că în urmă cu mulți ani jucase rolul iubitei lui Laurențiu Duță în piesa ,,Vorbe”. Ea a discutat mai apoi despre momentul în care a prezentat alături de Mircea Radu emisiunea ,,În trecerea anilor”.

,,Am văzut mai devreme 3 sud est și mi-am adus aminte că am fost în clipul lor de la piesa ,,Vorbe”. Fratele meu mi-a zis că sunt supărată după ce m-a văzut prima oară. Era foarte simpatic Mircea Radu.

Am prezentat împreună ,,În trecerea anilor”. În clip eram iubita lui Laurențiu Duță. Din cauza unei probe am căzut la Academia de Poliție. Puțini oameni știu asta, dar am picat la proba sportivă.

În spatele meu era o domnișoară mai plinuță, ea a căzut peste mine și iată că pentru câteva sutimi am picat. Puteam să-ți iau permisul acum”, a povestit Iulia Pârlea în emisiunea ,,La Măruță”.