Cum a reușit Virgil Ianțu să rămână neschimbat. Cătălin Măruță a fost uimit să-l vadă la Pro TV

Cum a reușit Virgil Ianțu să rămână neschimbat. Cătălin Măruță a fost uimit să-l vadă la Pro TV
Cum a reușit Virgil Ianțu să rămână neschimbat.

Virgil Ianțu a revenit recent pe plaiuri mioritice, după ce a petrecut o vacanță la New York, în compania nepotului său. Prezentatorul de televiziune a venit azi în emisiunea lui Cătălin Măruță, La Măruță, unde a povestit cum s-a simțit în America.

Virgil Ianțu, despre vacanța în New York

Virgil Ianțu a vorbit, de asemenea, despre cum se desfășoară lucrurile în America, în ce privește pandemia de coronavirus.

”Ieri ne-am întors din America și mă gândesc că cine știe când mai apuc sa ajung acolo. Am un nepot cu care m-am reconectat și am zis să mergem la New York, într-o pauză de la filmări.

Zborul a fost cu escală, ei (n.red. americanii) țin cont de faptul că ești vaccinat și că știi să te protejezi. Nu o să recomand nimănui să se vaccineze pentru ca nu sun medic sau virusolog, dar nici nu pot să neg știinta. Lucrurile nu au cum să se îndrepte dacă nu avem grija unii de ceialți.

Tot ce se întâmplă azi în Romania cu scoala îi afectează mult pe copii, sunt tot mai izolati. Faptul ca nu se vad cu alti copii îi afectazî emoțional. În America, oriunde te asezai, orice vizitai, vaccinul era de baza. Nu puteai să intri la niciun restaurant fără vaccin. Asta îți dădea și o siguranță. Mi-a prins bine, m-am deconectat”, a spus Virgil Ianțu.

Cum își ține menține greutatea

Nici de data aceasta, Cătălin Măruță nu s-a abținut să îi zică lui Virgil Ianțu că a rămas neschimbat fizic, complimentându-l, iar acesta a spus cum reușește să își mențină greutatea corporală mereu la același nivel.

”Mănânc până la ora 15:00, 16:00, maxim ora 18:00, dar mai scap si eu la mâncare uneori”, a mărturisit Virgil Ianțu.

Virgil Ianțu despre emisiunea ”Câștigă România”

Virgil Ianțu a revenit anul acesta în televiziune cu emisiunea Câștigă România, de la Televiziunea publică. Virgil Ianțu anunța în luna aprilie a acestui an:

„Când am început, nu am realizat cât de mare va fi impactul acestui show de televiziune, cine vor fi concurenţii, cum va reacţiona publicul.

Am pornit de la ideea că România merită un concurs, o producţie care să arate ce e bun, ce e nou, cu ce ne putem mândri, pentru că, ştiţi foarte bine, lucrurile rele au fost şi sunt puternic mediatizate, pe când cele bune, de multe ori, stau cu modestie ascunse.

Asta m-a atras la Câştigă România: nu e doar un concurs, e o emisiune educativă şi inspiraţională care era şi este necesară. Vrem să vedem la televizor oameni care au valoare cu adevărat, chiar dacă nu sunt vedete sau celebrităţi. Vrem să vedem oameni autentici, care reuşesc să treacă peste greutăţile zilnice cu fruntea sus.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI