05 mart. 2023 | 11:02

Cum a reușit un bărbat să slăbească peste 60 de kilograme în doar 7 luni. Ce a renunțat să mai facă

Diverse
Cum a reușit un bărbat să slăbească peste 60 de kilograme în doar 7 luni. Ce a renunțat să mai facă
Cum a slabit un barbat 62 de kilograme

Cum a reușit un bărbat să slăbească peste 60 de kilograme în doar 7 luni. După 15 ani în care s-a chinuit cu diverse diete de slăbit, bărbatul a decis să ia măsuri radicale, nemulțumit de felul în care ajunsese să arate. Ce a renunțat să mai facă bărbatul, de fapt.

Cum a slăbit un bărbat 62 de kilograme. La ce a apelat

Bryan O’Keeffe a reușit performanța să slăbească 62 de kilograme în numai șapte luni.

Nemulțumit de faptul că era obez, a decis să își schimbe complet modul de viață, mai ales că mulți ani a apelat la tot felul de diete, care nu au dat însă niciun rezultat.

Ce a făcut tânărul anul trecut

În anul 2022, tânărul a decis să își dea demisia și să se mute într-un sat izolat în Spania. Pentru că dorința de a slăbi era foarte mare și  pentru a nu se abate de la ce și-a propus a întrerupt orice legătură cu familia.

Acum, tânărul este foarte mândru de noua sa înfățișare, motiv pentru care și-a creat un cont pe TikTok, unde este urmărit de aproximativ 160.000 de persoane.

Ce a învățat bărbatul din experiența lui

Bryan O’Keeffe este popular pe rețelele de socializare și de curând a dat un interviu pentru Insider, unde a mărturisit că a învățat trei lucruri, care pentru el au fost vitale în îndeplinirea obiectivului pe care l-a avut.

Bryan O’Keeffe spune că primul lucru pe care l-a făcut a fost să facă o analiză la încercările anterioare, despre care recunoaște că au fost „întotdeauna un pas înainte, doi pași înapoi”.

În 2022, în Spania, s-a oprit să se gândească ce l-a determinat să renunțe și să revină la vechile obiceiuri.

Ce l-a încurcat să slăbească acasă

„Declanșatoarele mele au fost livrarea la domiciliu și nopțile petrecute cu familia și prietenii. Cum am răspuns la asta? Mi-am construit o bulă în jurul meu, astfel încât acești factori declanșatori să nu mai fie accesibili și să nu-mi mai stea în cale. Întotdeauna există o soluție. Trebuie doar să le găsești pe cele care funcționează pentru factorii tăi declanșatori”, a mărturisit el.

De asemenea, bărbatul a mai spus că a acceptat disconfortul și așa a reușit să facă față chiar și foametei sau poftelor. În plus, și-a impuns să facă antrenamente drastice și a devenit mai disciplinat, dar și mai rezistent din punct de vedere psihic.

Disconfortul l-a disciplinat

„Beneficiile acestei metode se vor răsfrânge și în alte aspecte ale vieții, dar, atunci când vrei să pierzi din greutate, ajută să ai suficientă voință ca să reduci numărul de calorii. Mi-am dezvoltat capacitatea mentală de a face față poftei și foametei. Căutarea disconfortului în fiecare zi m-a disciplinat și m-a ajutat să devin echilibrat”, a explicat bărbatul.

Trebuie să mănânci ce-ți place

„Dacă o dietă îți elimină toate alimentele care îți plac, nu vei putea să te ții de ea pe termen lung, iar dieteticienii sunt de acord cu asta. Trebuie să ai libertatea de a mânca un baton de ciocolată atunci când ți-e poftă și să nu te simți vinovat pentru asta. Nu există alimente bune și rele. Doar cantități bune și rele pentru fiecare aliment”, explică el.

Asfel, Bryan O’Keeffe le recomandă celor care vor să slăbească să o facă cu alimentele pe care le adoră.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Oana Zăvoranu a ajuns la fundul sacului. Vedeta își vinde haine din garderobă.
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Lovitură finală pentru KARL NEHAMMER! PE l-a AMENINȚAT direct pe cancelarul Austriei
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro