Cum a reacționat Tania Budi, după ce a fost acuzată că a avut o relație cu Gigi Becali: ”Sigur voi câștiga!” (Exclusiv)

Cum a reacționat Tania Budi, după ce a fost acuzată că a avut o relație cu Gigi Becali: ”Sigur voi câștiga!” (Exclusiv)
Tania Budi spune adevărul despre presupusa relaţie interzisă cu Gigi Becali

Acuzată de fostul deputat Cristian Rizea PSD că ar fi avut o relaţie interzisă cu Gigi Becali, Tania Budi a reacţionat şi a spus adevărul. Fosta iubită a lui Cătălin Botezatu e foc şi pară!

Ce spune Tania Budi despre relaţia cu Becali

În urmă cu doar câteva zile, Cristian Rizea, un apropiat al patronului FCSB, a făcut declaraţii scandaloase pe pagina sa de Facebook despre Tania Budi. Fostul deputat ar fi acuzat-o pe vedetă că ar fi avut o relaţie cu Gigi Becali. Mai exact, pentru suma de 5.000 de euro, l-ar fi vizitat pe afacerist în camera nupţial din închisoare. Mai mult, cei doi ar fi fost amanţi pentru o lungă perioadă de timp.

Aşa cum era de aşteptat, aceasta a reacţionat şi a spus adevărul despre ce s-a întâmplat, de fapt.

“Acest om, dacă îi pot spune așa, Cătălin Rizea, mi-a trimis mesaje ani la rând, până l-am blocat, pentru că nu mai suportam așa ceva. Mă invita mereu la cafea. Ajunsesem să îmi fie rușine să îl salut când ne vedeam în oraș, îl evitam. Eu nici nu îl cunosc pe Gigi Becali. L-am “cunoscut” doar prin niște prieteni acum vreo 20 de ani. La genul că am făcut cunoștință și atât.

Nu am schimbat două vorbe cu el în toată viața mea. Cum e posibil ca cineva să își bată joc în asemenea manieră de doi oameni, de două familii? În ce lume trăim? Îl voi da negreșit în judecată. Astăzi am vorbit cu avocata mea, care mi-a spus că nu am cum să pierd acest proces. Acest individ va plăti pentru toate aceste minciuni nenorocite”, a declarat Tania Budi, în exclusivitate, pentru Impact.ro.

Cristian Rizea: „Voi spune adevărul”

Deşi a fost un apropiat al familiei Becali ani la rând, acum Cristian Rizea face tot posibilul pentru a-l discredita pe celebrul latifundiar. Fostul deputat PSD, în vârstă de 51 de ani, spune că imaginea de familist convins şi de om al bisericii nu este una reală. De asemenea, politicianul a promis că dezvăluirile despre patronul FCSB vor continua.

“După ce a ajuns după gratii, Gigi și-a continuat stilul extravagant și, profitând de perioada când, cu acordul conducerii penitenciarului de la Poarta Albă ieșea la muncă la baza de fotbal a clubului “Viitorul” Constantă, beneficia de plăcerile vieții, oferite de Tania Budi care, în schimbul sumei de 5.000 de euro, făcea naveta București-Constanța oricând Gigi își trimitea „brelocul”, pe Luțu, să facă pe șoferul cu celebra divă.

Știu că acesta a încercat și să el profite de farmeceleTaniei Budi la unul dintre drumurile de întoarcere spre București, dându-i de înțeles divei că ar fi și el inclus în pachetul plătit de șeful său, aceasta refuzându-l în cele din urmă.

Acesta este, de fapt, adevărul despre războinicul luminii, care vorbește despre moralitate, religie și valorile familiei atunci când este în public, el fiind, de fapt, un depravat ca mulţi alții. Până la urmă și ca și noi, ceilalți păcătoși, ne ghidăm după vechea vorbă românească, dar modificată și adaptată realităților noastre: “Să facă ce face popă, nu ce zice popă”. Poate, totuși, cineva curios să știe cum a devenit peste noapte Gigi Becali un mare miliardar? Continuarea în episodul următor din cancanul lui Rizea…”, a scris acesta pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI