Familia Becali se luptă cu Poliția. Decizia ireală luată de nepotul lui Gigi Becali

Familia Becali se luptă cu Poliția. Decizia ireală luată de nepotul lui Gigi Becali
Vasile Geambazi începe 2021 cu un proces

Începutul de an, mai ales pentru Vasile Geambazi, nu este unul bun. În urmă cu două luni nepotul celebrului Gigi Becal era amendat de poliția rutieră și rămânea fără permis. Considerând decizia abuzivă, Vasile Geambazi a decis la început de an să-i dea în judecată.

Vasile Geambazi începe 2021 cu un proces

Nepotul celebrului Gigi BEcali, Vasile Geambazi, în urmă cu două luni, era oprit de agenții de la Poliția Rutieră. În urma verificărilor agenții au deci să-i acorde o amendă și ridicarea permisului de conducere.

Astfel că, nici nu a început bine anul 2021, că nepotul lui Becali a decis să-și rezolve problemele în Instanța de Judecată, intentând un proces împotriva agenților care i-ar fi dat amenda și i-au ridicat permisul de conducere.

Conform surselor apropiate lui Vasile Geambazi, nu s-a dat încă un termen în acest proces. Cel mai probabil în februarie ar putea fi primul termen de judecată în acest proces intentat de Vasile Geambazi Poliției Rutiere din Capitală.

Nepotul preferat al lui Gigi Becali plin de bani

Numele lui Vasile Geambazi a mai ajuns în atenția presei, în urmă cu doi ani. Atunci tânărul era implicat într-un dosar penal intentat de DNA, acuzațiile fiind de spălare de bani. Acesta era chemat de procurorii DNA în calitate de suspect în acest dosar.

Nu s-a dat nici până astăzi o sentință în acest dosar, de unde deducem că încă nu s-a concretizat tot dosarul. Dar, asta nu îl împiedică pe Vasile Geambazi, nepotul favorit al latifundiarului Becali, să trăiască în lux și opulență.

Cu o avere consierabilă, donată  de unchiul său, Gigi Becali, acesta a putut fi văzut conducând mașini de lux, și la braț cu tinere frumoase. În perioada de pandemie paparazzi l-au surprins pe tânăr respectând cu strictețe regulile impuse de autorități, chiar dacă aparent ar părea un rebel.

Un alt posibil scandal și dosar de spălare de bani, îl implică pe Vasile , Gigi Becali, și clubul FCBS. În 2018, Vasile Geambazi plătea clubului FCSB suma de 9 milioane de lei, sub formă de împrumut.

Totul plecase de la un teren pe care Becali avea să i-l dea nepotului, și au ajuns la această înțelegere de  a deveni Vasile Geambazi acționar majoritar. Lucrurile au luat un traseu și mai suspicios, după e nepotul lui Becali devenea proprietarul jucătorilor Chipciu și Stanciu.

„Eu eram în pușcărie și am obținut 30 de milioane de euro din Champions League. Geambazi a încasat banii în numele meu, după care mi i-a dat înapoi. Când a avut Steaua nevoie de bani, Vasi a împrumutat clubul. Ca să speli bani trebuie să-i ascunzi. Eu am făcut totul la vedere. Sunt bani de la statul român. Poate că o parte din acei bani au ajuns la mine. Pentru că Geambazi a luat bani de la Steaua când avea nevoie și după aceea mi i-a dat înapoi. Dar cea mai mare parte a ajuns la spitale și biserici.”, declara Becali despre scandal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI