Tania Budi, achiziție exclusivistă. Ce animal și-a cumpărat: puțini oameni își permit

Tania Budi, achiziție exclusivistă. Ce animal și-a cumpărat: puțini oameni își permit
Tania Budi și iubitul ei

Tania Budi a făcut de curând o achiziție exclusivistă. Vedeta și-a cumpărat ceva ce puțină lume și-ar permite. Frumoasa blondă stă mai tot timpul la Constanța, unde are un club de noapte de care se ocupă personal.

Tania Budi, achiziție excentrictă. Ce animal și-a cumpărat: puțini oameni și-ar permite un astfel de exmplar

Tania Budi și-a făcut de curând un cadou de lux. Frumoasa blondă, care are 52 de ani, dar arată de 30, și-a cumpărat un armăsar. Tania Budi este vedetă de televiziune, a jucat în filme și e și o femeie de afaceri de succes. Tania Budi se iubește un bărbat în vârstă de 28 de ani, sunt împreună de doi ani și îi leagă o dragoste puternică.

Deși este o fire discretă cu viața ei personală, Tania Budi a fost cea care, în 2018, a făcut publică relația cu Marian Burcea, un tânăr constănțean, soldat în Legiunea Străină. Este trăgător de elită cu gradul de caporal în Legiunea Străină și activează la Marsilia.

Tania Budi are 52 de ani
Tania Budi are 52 de ani

Tania Budi și-a dezvăluit iubitul la împlinirea vârstei de 50 de ani

Tania Budi a dezvăluit relația cu el pe atunci când avea 50 de ani și îi aniversase cu proaspătul iubit la Paris, într-un hotel de cinci stele- Four Seasons Hotel George V, în care cea mai ieftină cameră costă 1.000 de euro pe noapte.

Tania Budi a postat atunci fotografii pe pagina de socializare, în care se vedea că ochii ambilor parteneri strălucește de fericire. De altfel, Tania Budi și iubitul ei și-a făcut câte un tatuaj. Ea și-a bătut cuvântul „soul”, iar iubitul ei „mate” (soul mate-suflet pereche), semn că relaţia lor este una de viitor. ”Cred că dragostea este cea mai mare baterie pentru mine”, a mărturisit actrița într-un interviu unde a dat detalii despre noua sa dragoste. De asemenea, Tania Budi și-a permis un cadou scump. Cum iubește enorm animalele, vedeta și-a cumpărat un armăsar negru superb

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI