Cătălin Botezatu, despre pozele cu Maria Dragomiroiu în bikini: ‘Le dă clasă pițipoancelor’ EXCLUSIV

Cătălin Botezatu, despre pozele cu Maria Dragomiroiu în bikini: ‘Le dă clasă pițipoancelor’ EXCLUSIV
Cătălin Botezatu, despre pozele neașteptate cu Maria Dragomiroiu

La 66 de ani, Maria Dragomiroiu a reușit performanța de a aduna mii de like-uri, pe contul său de Facebook, cu seria de fotografii îndrăznețe, de pe plaja din Miami. Admiratorii s-au împărțit însă în două tabere. Dacă cei mai mulți i-au admirat trupul și curajul, alții, mai cârcotași, au fost acizi în comentarii: ”Este frumos să te expui așa, la această vârstă? Unde e decența?”. Iată însă că designerul Cătălin Botezatu sare în apărarea cântăreței care arată impecabil: ”Maria e bună de pus pe coperta revistelor, le dă clasă pițipoancelor cu fundul căzut!”, ne-a declarat el, în exclusivitate pentru playtech.ro

Cătălin Botezatu a comentat pozele Mariei Dragomiroiu: artista s-a fotografiat în bikini

Maria Dragomiroiu a aruncat Internetul în aer, la figurat, firește, cu fotografiile ei îndrăznețe de pe plaja din Miami, care pot fi admirate pe contul ei de Facebook. Maria arată perfect și la 66 de ani, etalându-și picioarele și bustul generos, de invidiat.

Ba chiar a lăsat și un mesaj plin de optimism: ”Mă bucur de soare, de sănătate, de prieteni și de viață! Bucurați-vă împreună cu mine de toate aceste daruri de la Dumnezeu!”. Însă, nu toți admiratorii artistei au digerat aceste cadre, ba chiar i-au lăsat mesaje deloc prietenoase, taxând-o pentru felul în care s-a expus. Iată și câteva dintre comentariile internauților, din ambele tabere:

”Să stai în halul ăsta…Chiar dacă suntem la plajă și ținuta doar „pare” a fi una decentă, nu cred că la vârsta ta „chiar” îți stă bine să te expui celor care te apreciază…în acest fel. Acesta este un sfat, nicidecum o părere. Ne mai lipsește Sofia Vicoveanca să o mai vedem așa.

Nu crezi că e plin internetul „deja” de pițipoance care se expun în același mod ca tine? Dă dovadă de „femeie”… și mai ales „de vârsta” la care ai ajuns….nu aș vrea să te compar cu pițipoancele”, s-a precipitat o doamnă. Alții, dimpotrivă, au dat dovadă de îngăduință: ”Bine face că a făcut o poză așa de frumoasă, sexi!” sau ”Ce vreți acum să meargă la mănăstire?”.

„Este foarte greu…”

  • Cătălin Botezatu: ”Este aproape imposibil ca la 66 de ani să ai o podoabă capilară atât de frumoasă. Maria ar putea face reclamă la șampon”

Contactat de reporterii playtech.ro, Cătălin Botezatu, fost fotomodel și designer vestimentar de talie internațională, dar și fost jurat la ”Bravo, ai stil!” (Kanal D), este de partea celor care i-au trimis artistei mesaje laudative:

”Pe lângă faptul că are o voce superbă, care a dăinuit în timp, Maria Dragomiroiu are și o frumusețe de Ileana Cosânzeana, acel păr superb, lung de un metru. Este aproape imposibil ca, la 66 de ani, să ai o podoabă capilară atât de frumoasă.

Este foarte greu de întreținut, firul este lung și des. Maria Dragomiroiu ar putea face lesne reclamă la șampon. Este un exemplu viu că se poate ca, la 66 de ani, să arăți impecabil. Mă refer la ținută, la atitudine, la trup, are un corp desăvârșit, un tonus bun”.

Ce secret crede că are?

  • Cătălin Botezatu le face praf pe vedetele tinere: ”Poza cu Maria Dragomiroiu este una bună de pus pe coperta revistelor. Le dă clasă pițipoancelor!”

Designerul Cătălin Botezatu le face praf pe artistele tinere, care ar trebui să ia exemplu de la Maria Dragomiroiu:

”Poza cu Maria Dragomiroiu este una bună de pus pe coperta revistelor. E de dat de exemplu generațiilor de acum care au încă de la 20 de ani au fundul căzut. Le dă clasă pițipoancelor! Cred că Maria apelează la o alimentație foarte sănătoasă, dar cred că face și sport, are musculatură tonifiată, se vede!”, a mai completat Bote, pentru playtech.ro.

Cum se menține?

  • Secretul Mariei Dragomiroiu: ”Fac genuflexiuni și nu combin mâncărurile care îngrașă!”

Maria Dragomiroiu reușește cu brio să țină timpul în loc. Recunoaște că face și eforturi pentru a arăta impecabil, la 66 de ani, de a părea cu mult la tânără:

“Fac genuflexiuni. Măcar 15 sau 20, înainte de culcare. Rotesc mâinile, capul. 9 kilograme am slăbit așa. Nu mai sunt aşa disperată. Am 66 de kilograme. Dacă mai dau jos încă două kg, e binişor”, spunea ea, recent, la Antena 1. Dar, Maria Dragomiroiu este atentă și la alimentație:

„În baie există cântarul. Dacă am mâncat sărat, cam la o săptămână este acolo și mă atenționează. Am ales să nu combin alimentele care îngrașă”. În această perioadă, Maria Dragomiroiu, alături de soțul ei, celebrul impresar Bebe Mihu, se află în America. Artista susține o serie de recitaluri pentru diaspora română, acest turneu devenind deja cu tradiție, în ultimii ani.