Cosmin Contra, prima reacție după ce s-a aflat că a negociat cu CFR Cluj. Dan Petrescu și Neluțu Varga au amânat discuția decisivă

Cosmin Contra, prima reacție după ce s-a aflat că a negociat cu CFR Cluj. Dan Petrescu și Neluțu Varga au amânat discuția decisivă

Dan Petrescu și Neluțu Varga au amânat discuția în care ar fi trebuit să negocieze termenii despărțirii. Antrenorul a răcit și se teme că ar putea să fie infectat cu COVID-19, așa că patronul  nu a vrut să riște. Cosmin Contra a vorbit prima oară despre oferta de la CFR Cluj. Fostul selecționer susține că este în Grecia și că nu are în plan o călătorie în România.

Dan Petrescu și Neluțu Varga au amânat discuția decisivă

Au fost zile tensionate la CFR Cluj. Dan Petrescu s-a plâns că nu este sprijinit de conducere, iar patronul i-a reproșat că a adus jucători care nu au valoare, dar și că echipa nu are rezultate. Neluțu Varga a spus că așteaptă ca antrenorul să plece fără să se mai gândească la clauza de reziliere de 400.000 de euro, dar „Burscul” i-a transmis că are de gând să-și ducă până la final contractul de doi ani.

Cei doi au stabilit că se vor întâlni după duelul cu FC Argeș, câștigat de ardeleni cu 1-0. Discuția decisivă s-a amânat! Motivul oficial? Dan Petrescu se teme că ar putea avea COVID-19 și în aceste condiții patronul, care acum trei luni a fost în spital din cauza unui atac cerebral, nu a vrut să riște o întâlnire.

„Am amânat întâlnirea, iar o decizie finală nu o pot lua până nu mă văd cu Dan Petrescu. Eu vreau un raport și o analiză clară de la el cu privire la aceste rezultate proaste din ultimul timp. Îl consider și pe Contra un antrenor foarte bun, dar vreau să știți că nu am avut nicio discuție cu el. Până nu voi discuta clar cu Dan Petrescu nu vă pot anunța nimic”, a declarat Neluțu Varga pentru ProSport.

Cosmin Contra, prima reacție după ce s-a aflat că a negociat cu CFR Cluj

GSP.ro susține că CFR Cluj a ales deja un înlocuitor pentru Dan Petrescu. Este vorba de fostul selecționer Cosmin Contra. Dacă zvonurile se confirmă asta înseamnă că cei care conduc clubul din Gruia pregătesc de ceva vreme despărțirea de antrenorul care anul trecut a adus titlul în Gruia.

„Oferta de la CFR Cluj? Nu vreau să vorbesc acum despre muncă. Sunt în vacanță, în Grecia, cu familia. Nu-mi arde acum de asta. Voi vedea ce voi face, după vacanță”, a spus Cosmin Contra pentru ProSport.

Cosmin Contra, afectat de problemele de la Dinamo

Cosmin Contra este liber de contract, după ce s-a despărțit de Al Ittihad. Ultima oară a antrenat în Liga 1 pe Dinamo. Când a plecat, în decembrie 2020, a spus că nu va mai lucra niciodată în România.