Dan Petrescu, împins de patronul Neluțu Varga să-și dea demisia. „Bate câmpii, nu și-a câștigat nici măcar salariul”. Patronul echipei CFR Cluj, discurs dur la adresa antrenorului

Dan Petrescu este cu bagajele la ușă și se pregătește să plece de la CFR Cluj. Este tot mai clar că nu mai există cale de împăcare! Patronul Neluțu Varga a explicat, în exclusivitate pentru playsport.ro, că este decis să-l lase să plece. Finanțatorul clubului este nemulțumit că echipa nu are rezultatele și că, implicit, veniturile sunt mici.

Dan Petrescu, decis să plece de la CFR Cluj. Neluțu Varga nu vrea să-l oprească

Dan Petrescu a ieșit la atac la o zi după meciul cu Sivasspor. CFR Cluj a pierdut cu 1-0, dar antrenorul a dat vina pe arbitraj, așa că a transmis că nu înțelege de ce fanii i-au cerut demisia. „Bursucul” a simțit că nu mai are sprijinul conducerii și a cerut urgent o întâlnire cu patronul Neluțu Varga, după meciul cu FC Argeș.

„Băi băieți, dacă s-a plictisit lumea să ia campionate și să meargă în grupele europene, nicio problemă, eu plec! Mai mult decât să câștig titlul și să duc echipa în grupe nu pot face”, a strigat Dan Petrescu.

CFR Cluj se află pe locul 7 în SuperLiga, având trei restanțe, dar conducătorii sunt supărați de eșecurile din cupele europene. Echipa a fost eliminată din preliminariile Champions League și are doar un punct în două partide din grupele Europa Conference League. Patronul a făcut calculele și este gata să-l lase pe Petrescu să plece.

„Dragostea cu sila nu se poate face! Ne punem la masă și discutăm condițiile rezilierii. Nu voi fi rigid”, a declarat Neluțu Varga, în exclusivitate pentru playsport.ro.

Dan Petrescu, pus la zid de patronul Neluțu Varga

Dan Petrescu are o clauză de reziliere de 400.000 de euro. A fost un obstacol în momentul în care „Bursucul” a avut ofertă de la echipa națională. Neluțu Varga promite că acum nu vor fi probleme, dacă antrenorul își dă demisia.

„Bate câmpii! I-am făcut absolut toate poftele și singurul lucru care mă interesa erau rezultatele. Până acum, nici măcar salariul lui nu și l-a câștigat din performanțele acestui sezon. Dacă ne raportăm la bugetul clubului, e o discrepanță serioasă între ce a adus prin rezultate și ce cheltuim.

Firește că sunt nu nemulțumit, ci foarte nemulțumit! Cum să mă simt altfel când am băgat atâția bani în jucători și ajungem să pierdem în Conference League cu ciuca bătăilor? E ceva care nu mai funcționează. S-a instaurat un blocaj pe care nu mi-l explic acum”, a mai spus omul de afaceri din Cluj.

Playsport.ro scrie că CFR Cluj ar putea aduce un antrenor străin, dacă Dan Petrescu pleacă, dar există și varianta Cosmin Contra, un tehnician liber de contract. Fostul selecționer a antrenat sezonul trecut pe Al Ittihad, dar după ce a pierdut bătălia pentru titlu nu i-a mai fost propus o înțelegere.

Urmăriți Playtech.ro și pe