Cum a petrecut Mirela Vaida 12 ani de căsătorie cu soțul ei. Mesajul vedetei de la Acces Direct

Cum a petrecut Mirela Vaida 12 ani de căsătorie cu soțul ei. Mesajul vedetei de la Acces Direct
Cum a petrecut Mirela Vaida 12 ani de căsătorie cu soțul ei

Mirela Vaida și soțul ei au împlinit ieri 12 ani de căsătorie. Cei doi soți au sărbătorit această zi importantă, iar prezentatoarea Acces Direct a împărtășit momentul emoționant cu internauții.

Cum a petrecut Mirela Vaida 12 ani de căsătorie cu soțul ei

Mirela Vaida și soțul ei își uneau destinele pentru totdeauna în urmă cu 12 ani. Cei doi au trei copii împreună: Carla, Vladimir și Tudor. Vedeta nu vorbește prea des despre relația cu soțul ei, însă a mărturisit că cei doi sunt firi diferite, dar că se înțeleg foarte bine și au o căsnicie fericită și liniștită.

”Azi, 12 ani de căsnăcie. La mulți ani nouă”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

Mirela Vaida este expusă publicului prin meseria pe care o are, însă soțul ei, Alexandru, e total opusul. El nu se afișează nici pe rețelele de socializare, fiind director general la o companie.

”El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană publică, respect treaba asta”, spunea Mirela Vaida cu ceva timp în urmă.

Cum a fost cerută în căsătorie

Mirela Vaida și partenerul ei de viață s-au căsătorit pe 19 septembrie 2009. Cei doi îndrăgostiți au avut o nuntă destul de atipică, dar specială, la care au fost invitate nume grele din lumea showbiz-ului românesc.

Mirela Vaida s-a căsătorit la Cluj și a purtat o rochie de mireasă deosebită, la nuntă respectându-se tradițiile și obiceiurile populare românești. De amintit este și momentul în care vedeta a fost cerută în căsătorie de soțul ei. Se întâmpla în momentul când aceasta se aștepta mai puțin, la semafor, la Piața Unirii. Aceasta a fost luată prin surprindere total.

„Eu am fost cerută la semafor, în mașină, că stăteam 40 de minute la semafor, la Unirii, în București. În 40 d eminute am făcut și lista de invitați, am și stabilit tot. La Unirii, la fântâni. E de bun augur”, a explicat Mirela Vaida.

Acces Direct, emisiunea Mirelei Vaida, are un nou sezon toamna asta, un sezon cu schimbări.

„(..) Se anunță schimbari de decor și sunt extrem de curioasă cum va arata noul platou! Vine noul sezon Acces Direct și cu câteva schimbări.

Nu vorbim doar de ora pe care deja o vedeți schimbată, 16:30, țineți minte, dar și despre o căsuță nouă, cu schimbări care ne fac bine, pentru că întotdeauna noul aduce ceva proaspăt în viața noastră, dar și despre o nouă asistentă.”, scria Mirela Vaida.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI