06 sept. 2021 | 23:35

Schimbare majoră la Acces Direct de luni, 6 septembrie. Mirela Vaida a făcut anunțul pe post

Emisiuni TV
Schimbare majoră la Acces Direct de luni, 6 septembrie. Mirela Vaida a făcut anunțul pe post
Mirela Vaida a făcut anunțul pe post

Emisiunea „Acces Direct” a suferit de-a lungul timpului modificări. Fie că vorbim de moderator, sau de imagine, de fiecare dată a impresionat. Așa se face că din noul sezon, show-ul vine cu noi modificări. Anunțul l-a făcut chiar Mirela Vaida pe contul ei de Instagram cu doar câteva ore înainte de începerea emsiunii.

Telespectatorii Antena 1 vor avea parte de mai mult „Acces Direct”

Odată cu începutul de lună septembrie revin în grila de toamnă emisiuni deja consacrate, dar și altele noi. Începând de astăzi, telespectatorii Antena 1 vor avea parte de mai mult „Acces Direct”. Motivul este unul foarte simplu, și anume ora de începere a emisiunii s-a modificat. Astfel că de astăzi, 6 septembrie, „Acces Direct” va începe la ora 16:30. Anunțul îl făcea chiar Mirela Vaida pe rețelele de socializare.

”O emisiune deloc ușoară, dar care vorbește despre ce se întâmplă în jurul nostru! Sezonul nou vine cu schimbări: începem la ora 16:30, în fiecare zi! (..) Am emoții la fiecare reintalnire cu echipa și cu telespectatorii!

Asadar, un fel de inceput de „an școlar”, azi, de la 16:30, cu emoțiile și provocarile necunoscutului, în fiecare zi! Asta-i „directul”!”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

O nouă imagine și un nou platou pentru Mirela Vaida

Platoul în care s-a transmis în direct show-ul „Acces Direct” se pare că este deja istorie. Odată cu debutul noului sezon, Mirela Vaida are o nouă casă pentru deja celebrul show „Acces Direct”. Nu este nimic surprinzător, având în vedere că astfel de practici sunt frecvente în mai toate posturile TV.

În afară de ora de emisie schimbată, „Acces Direct” va arăta și din punct de vedere al imaginii altfel. Noua imagine a platoului pare mai vie, cu nuanțe aurii și arămii. Și în acest caz Mirela Vaida anunța schimbarea pe contul său de Instagram, cu doar două ore înainte de startul emisiunii.

„(..) Se anunță schimbari de decor și sunt extrem de curioasă cum va arata noul platou! Vine noul sezon Acces Direct și cu câteva schimbări.

Nu vorbim doar de ora pe care deja o vedeți schimbată, 16:30, țineți minte, dar și despre o căsuță nouă, cu schimbări care ne fac bine, pentru că întotdeauna noul aduce ceva proaspăt în viața noastră, dar și despre o nouă asistentă.”, a mai spus Mirela Vaida.

Subiectele show-ului vor rămâne neschimbate, axate pe social și nu numai, iar Mirela Vaida va avea și o nouă asistentă, după cum chiar vedeta anunța. Rămâne să vedem dacă noua imagine va aduce și mai mult succes ca până acum, atât emisiunii, cât și moderatoarei.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Capital.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
RĂSTURNARE de situație privind ADERAREA la SCHENGEN! AU anunțat
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro