Mirela Vaida, din nou în lacrimi. Ce veste sfâșietoare a zguduit-o din temelii

Mirela Vaida, din nou în lacrimi. Ce veste sfâșietoare a zguduit-o din temelii
Drama gemenilor dela Ploiești și inconștiența unei mame

Zilele acestea subiectul principal la „Acces Direct” a fost drama celor doi gemeni decedați. Moderatoarea emisiunii, MIrela Vaida, nu s-a mai putut abține, și a izbugnit în lacrimi. În același timp, Mirela Vaida a criticat-o dur pe mama celor doi, în cadrul emisiunii. În urma informațiilor furnizate de apropiații mamei celor doi, au ieșit la iveală multe lucruri în neregulă.

Drama gemenilor de la Ploiești și inconștiența unei mame

Pe 13 august Ploieștiul a amuțit. Doi gemeni de 2-3 ani au căzut de la balconului unui bloc de zece etaj din oraș Deși preluați imediat de ambulanță, medicii nu mai putut face nimic pentru cei doi copilași.

Decesul a fost pronunțat imediat după ce ambulanțele au ajuns cu cei doi la Urgență. Drama a uluit și revoltat, în aceeași măsură, pe toată lumea, iar subiectul a fost dezbătut pe larg în cadrul emisiunii „Acces Direct”, de la Antena 1.

Mirela Vaida, moderatoarea emisiunii, mamă fiind, nu a mai reușit să-și stăpânească lacrimile. Informațiile ulterioare au scos la iveală de fapt ce făcea mama celor doi copilași, în timp ce aceștia nesupravechiați își găseau sfârșitul tragic.

Conform apropiaților, femeia făcea LIVE-uri pe Facebook, neinteresând- o ce se întâmplă cu micuții. Mirela Vaida a avut o intervenție dură la adresa mamei inconștiente, în timpul emisiunii declarând:

„Ne rugăm de stat să nu ne ia copiii, că lor le e cel mai bine lângă mama lor, că numai mama poate să îi iubească și să îi îngrijească, că din puținul ei își rupe de la gură și le pune pe masă.

Și iată că sunt situații în care mai bine îi lua statul și creșteau copiii ăștia fără mamă, dar rămâneau întregi, nu mureau astăzi.”

Mirela Vaida a izbgnit în lacrimi. Moderatorea a avut și o cădere nervoasă

Nu ar fi prima dramă relatată și dezbătută în cadrul emisiunii pe care o moderează Mirela Vaida. Dar aici era vorba de doi copii nevinovați, care și-au găsit sfârșitul în mod tragic.

Mama celor doi, după cum au relatat cei apropiați, era pe Facebook la momentul producerii tragediei din Ploiești. În timpul dezbaterilor, Mirela Vaida nu s-a mai putut abține, izbugnind în lacrimi.

Mai mult de-atât a existat un moment în care Mirela Vaida a avut și o cădere nervoasă în timpul dialogului cu bunica celor doi gemeni decedați. Vădit emoționată și nestăpânindu-și lacrimile Mirela Vaida a mai avut o intervenție dură:

„Este strigător la cer, este dureros. Am copil de vârsta lor, și de câte ori văd această știre, îmi imaginez copilul meu mort acolo, căzut de la etajul 10. Este revoltător! Mama nu avea altă treabă, stădea pe telefon, pe Facebook, asculta manele. Ea nu avea altă treabă, nu făcea mâncare, nu dădea cu aspiratorul, nu îi făcea băiță ăluia mai mare, nu făcea teme, nu făcea nimic.

Stătea în pat și i-a venit Poliția la ușă să îi spună „Doamnă, ți-au murit copiii, au căzut de la balcon”. Este de nedescris”, a spus, printre lacrimi, Mirela Vaida.

Urmăriți Playtech.ro și pe