Cum a încercat Ilie Năstase să cumpere iertarea soției sale. Cadoul colosal pe care i l-a luat

Cum a încercat Ilie Năstase să cumpere iertarea soției sale. Cadoul colosal pe care i l-a luat
Ce cadou i-a făcut Ilie Năstase soției sale

În urmă cu mai bine de două săptămâni, Ilie Năstase și-a agresat soția, care ulterior a sunat la 112. Deși spiritele nu s-au calmat între cei doi, fostul tenismen nu se dă bătut și face tot posibilul pentru a se împăca cu Ioana.

Cum a încercat Ilie Năstase să cumpere iertarea soției sale

Mai exact, s-ar părea că Ilie Năstase i-a oferit soției sale un bolid de lux doar ca aceasta să se împace cu el. Ioana Năstase a povestit cum s-au petrecut evenimentele în acea seară și susține că nu era sigură dacă va mai ieși vie din mijlocul bătăii. Se pare că nici în acest moment soția fostului tenismen nu știe de la ce a plecat totul.

”În postura de amantă eu nu prea stau. Fără regrete. Ilie mi-a oferit un cadou, o mașină de 250.000 de euro. O mare bucurie a fost. Nu cred ca e suficient să dovedești iubirea cuiva oferind cadouri. Simt că mă iubește în momentele în care vine să mă împace.

Dacă aș avea o baghetă magică, aș vrea să pot schimba gelozia lui Ilie. Eu consider că sunt ok, știu ce trebuie să fac. Având experiență cu o căsnicie de 20 de ani, știu cum să procedez ”, a spus Ioana Năstase la ”Teo Show” de la Kanal D.

Ioana Năstase regretă că a sunat la 112

Cu toate că pare să regrete faptul că a sunat la 112 în acea seară, Ioana Năstase sfătuiește toate femeile să nu accepte agresiunile fizice. Totodată, soția lui Ilie Năstase nu este sigură că vrea să treacă peste ce s-a întâmplat în acea seară.

”Femeile să nu accepte agresiunea fizică. Nu știu de ce s-a ajuns aici, nici acum nu realizez ce s-a întâmplat. Eram foarte relaxată. Nu pot să spun că nu sunt dispusă să trec peste asta, peste episodul cu Ilie. Mă mai gândesc.

Regret că am sunat la 112. Nu am depus plângere și nu aveam de gând. Eu știu mai bine ce a fost acolo și am considerat că așa e mai bine pentru mine. Tot ce îmi doresc este liniște”, a adăugat soția lui Ilie Năstase.

Ioana Năstase stă în continuare la Constanța

După ce a apărut o poză cu soția lui Ilie Năstase cu trofeele fostului tenismen în spate, mulă lume a considerat că Ioana s-a fi întors acasă. Cu toate acestea, frumoasa brunetă a clarificat situația și a explicatul motivul pentru care a mers acasă.

”Am fost doar să-mi iau niște haine de la el de acasă! De aceea a apărut poza cu mine și cu trofeele lui în spate. Deocamdată eu m-am întors la Constanța. Renovez casa mamei, am treabă. La împăcare mă mai gândesc”, a declarat Ioana Năstase pentru Click!.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI