Cum a ieșit îmbrăcată astăzi Iulia Albu, în plin viscol. Toată lumea a întors capul după ea când a apărut așa

Iulia Albu pare să fi sfidat condițiile meteorologice. Ținuta pe care creatoarea de modă a ales să o afișeze a fost una care a întors toate privirile, în această joi. Totuși, așa cum le-a mărturisit ulterior fanilor, a avut de furcă din pricina vremii.

Cum a ieșit îmbrăcată astăzi Iulia Albu, în plin viscol

Nici măcar cunoscuta creatoare de modă nu poate face față intemperiilor vremii. Iulia Albu a ales o vestimentație cât se poate de chic pentru plimbarea alături de cățelul ei, dar s-a răzgândit foarte repede. Aceasta a purtat un mantou de culoare bej, cu carouri de inspirație Burberry, însă temperaturile scăzute de afară i-au dat planurile peste cap.

Cum a ieșit îmbrăcată astăzi Iulia Albu, în plin viscol. Toată lumea a întors capul după ea când a apărut așa
Iulia Albu le-a arătat prietenilor virtuali ce ținută a ales, deși afară fuseseră condiții de viscol

Ținuta preferată de aceasta a fost una la care a asortat și o pereche de pantofi sport, dar se poate observa că și-a lăsat gleznele descoperite. Iulia Albu a lăsat la o parte moda și a preferat să pună în practică o altă ținută. A fost vorba depsre una cu mult mai mult mai confortabilă și  adecvată condițiilor de afară, de la început de februarie. Astfel că vedeta a îmbrăcat un costum de ski fără să mai stea prea mult pe gânduri.

Toată lumea a întors capul după ea când a apărut așa

”Prima încercare de ținută pe ziua de astăzi. După 5 minute afară m-am schimbat în combinezonul de ski. Fața mea, în lift, urcând”, a fost mesajul transmis de Iulia Albu, odată cu poza de pe Instagram.

Iulia Albu nu s-a putut bucura de ținuta pe care și-a ales-o pentru plimbarea de dimineață. Cum gerul și ninsoarea au pus ieri stăpânire și pe zona Bucureștiului, designerul vestimentar s-a confruntat, la rândul ei, cu schimbarea anunțată de meteorologi. De aceea, le-a povestit urmăritorilor de pe rețelele sociale la ce metodă a recurs, odată ce s-a ferit de frig.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI