Bombă în showbiz! Andreea Tonciu, iubire secretă cu soțul Ilincăi Vandici. Detalii uluitoare

Controversele se țin scai de Andreea Tonciu, în cel mai nou sezon din Bravo, ai Stil Celebrities. Bruneta a fost deja implicată și în câteva momente de scandal cu alte concurente, precum Maria Iloiu. De curând, însă, s-a aflat că aceasta s-a iubit în mare secret cu nimeni altul decât soțul Ilincăi Vandici. Prezentatoarea emisiunii de fashion, de pe Kanal D, și partenerul său de viață au împreună un copil.

 

Bombă în showbiz! Andreea Tonciu, iubire secretă cu soțul Ilincăi Vandici

S-au aflat mai multe detalii despre trecutul amoros al Andreei Tonciu. Concurenta de la Bravo, ai Stil și soțul Ilincăi Vandici au format un cuplu, în urmă cu câțiva ani. De asemenea, cei doi și-au ținut relația departe de ochii curioșilor, fiind vorba despre o idilă secretă. Potrivit celor de la cancan.ro, vedeta s-ar fi iubit o perioadă cu Andrei Neacșu, dar lucrurile nu au funcționat între cei doi și s-au despărțit. Totodată, sunt câțiva ani de la respectivul moment din viața Andreei Tonciu. La rândul ei, fosta asistentă TV s-a măritat și are un copil.

Bombă în showbiz! Andreea Tonciu, iubire secretă cu soțul Ilincăi Vandici. Detalii uluitoare
Actualul soț al Ilincăi Vandici a avut în trecut o relație cu Andreea Tonciu. Andrei Neacșu și bruneta s-au iubit în urmă cu mai mulți ani

Detalii sunt uluitoare

Mulți dintre fanii emisiunii s-au întrebat, însă, cum a reacționat Ilinca Vandici atunci când a văzut-o pe Andreea Tonciu, în cadrul show-ului din care ambele fac parte. Se pare că trecutul a fost lăsat deoparte între cele două femei celebre, pentru că prezentatoarea emisiunii de modă nu a reacționat deloc negativ, odată ce a cunoscut-o pe brunetă. Relația dintre ele nu a fost absolut deloc tensionată, ba din contră, pentru că sunt foarte mulți ani de atunci. În plus, când l-a cunoscut pe Andrei Neacșu, bruneta a preferat să păstreze relația secretă, pentru că se afla într-o altă încurcătură amoroasă, cu Nicolae Mitea.

„Am fost în depresie! Mă săturasem să am viaţa aia monotonă pe care o aveam. Voiam să ies, ştii cum eram înainte. Mă duceam la filmări, mă duceam la job-uri… Acum să stai închisă într-o casă, am zis că înnebunesc. (…) I-am zis, (n.red. – soțului său), i-am zis: ”Mă duc şi mă angajez pe 20 de milioane”. Sincer!”, povestea Andreea Tonciu, înainte de participarea la Bravo, ai Stil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI