Imagini de senzaţie cu sora lui Gigi Becali. Întoarce toate privirile când iese în oraș

Imagini de senzaţie cu sora lui Gigi Becali. Întoarce toate privirile când iese în oraș
Cum a fost surprinsă sora lui Gigi Becali

Gigi Becali este cunoscut de toată lumea, însă femeile care fac parte din familia latifundiarului din Pipera preferă să fie cât se poate de discrete și să aibă o imagine cât mai curată. Totuși, sora lui, Domnica, atrage toate privirile în momentul în care este surprinsă în Capitală!

Cum arată sora lui Gigi Becali

Domnica preferă să se țină departe de ochii curioșilor și să ducă o viață cât mai liniștită, în spatele camerelor. Aceasta nu se teme să facă anumite activități singură, chiar dacă și-ar putea permite să angajeze un om pentru a duce la îndeplinire sarcinile, ținând cont de bolidul pe care îl conduce.

Mai exact, sora lui Gigi Becali a fost surprinsă singură la cumpărături. Aceasta conduce o mașină de lux, care ajunge la 150.000 de euro, dar nu renunță la activitățile simple, de zi cu zi! Domnica a fost văzută de către fotoreporterii Impact.ro cumpărând produse de bază în cantități mari.

Cum a fost surprinsă Domnica, sora lui Gigi Becali

Ea a mers la cumpărături singură și a încărcat în portbagaj mai multe pachete de făină de grâu, zahăr, dar și sticle de ulei. Domnica era îmbrăcată sobru, cu un costum negru din două piese, fustă și sacou, accesorizând totul cu o pereche de botine negre cu toc, o geantă neagră și o eșarfă cu alb și portocaliu.

Domnica Becali este căsătorită cu Constantin Geambazi și a cântat mult timp în corul unei biserici, găsindu-și alinarea în credință, la fel ca și fratele ei, latifundiarul din Pipera. Aceasta a construit alături de Gigi Becali și sora lor care a murit un cimitir dedicat micuților care au decedat înainte să fie botezați.

Prin ce dramă a trecut familia Becali

Familia latifundiarului din Pipera a trecut prin momente crunte la câteva luni după Revoluția din 1989. Dorina Becali s-a stins la vârsta de 44 de ani, lăsând mulți oameni îndurerați în spate, după ce s-a infectat cu un virus nemilos pe care l-a luat după ce a umblat prin morgi și spitale.

Sora latifundiarului a dedicat mult timp cauzei sale înainte de a se stinge fulgerător. Ea s-a ocupat, alături de Gigi Becali și Domnica Becali, de un cimitir dedicat copiilor aflat în Pipera, care a fost numit ‘Grădina îngerilor’.

„Mă duceam cu sora mea, de exemplu unde erau cămine de copii, că ei nu erau botezați, și eu botezam câte 100 de copii odată. La o femeie care face avort nu se iartă păcatul decât prin botez.

Și eu, ca să le ierte păcatele la femei, și plăteam eu bani de le lua la 100 de copii hăinuțe de botez și luăm pentru fiecare femeie un copil sau doi.”, povestea Gigi Becali pentru România TV.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI