FCSB, la un pas să piardă doi jucători importanți, Gigi Becali a confirmat. „Să vedem cum stăm în campionat”. Cine este fotbalistul care are ofertă de la clubul susținut de Viktor Orban

FCSB, la un pas să piardă doi jucători importanți, Gigi Becali a confirmat. „Să vedem cum stăm în campionat”. Cine este fotbalistul care are ofertă de la clubul susținut de Viktor Orban
Gigi Becali a decis să-i amendeze pe cei trei jucători care au petrecut în club până dimineață

FCSB ar putea să rămână în această iarnă fără doi jucători importanți. Malcom Edjouma și Adrian Șut au oferte de la echipe din străinătate, iar Gigi Becali a confirmat că se poartă tratative. Patronul a dezvăluit câți bani vrea pentru această afacere.

Malcom Edjouma, ofertă de la clubul susținut de Viktor Orban

Gigi Becali se pregătește pentru o iarnă intensă, cel puțin pe piața transferurilor. Doi jucători au oferte concrete și ar putea să plece de la FCSB. Pentru Malcom Edjouma poartă tratative cu MOL Fehervar, formație care se află pe locul opt în prima ligă din Ungaria. La meciurile acestei echipe a fost văzut, acum câțiva ani, Viktor Orban, prim-ministrul Ungariei. Clubul este sponsorizat de mai multe companii conduse de apropiați ai premierului de la Budapesta.

„Au oferit prima oară 100.000, acum un milion. O să vedem, mă mai gândesc. Se poate să plece în iarnă, dar depinde ce facem în campionat. Vreau să văd cum stăm în campionat, de asta depinde tot, și cu Șut, și cu tot.

Dacă, de exemplu, terminăm pe 2 sezonul regulat, sub Farul, nu mai vând nimic! Chiar și pe 3. Contează dacă suntem pe podium. Dacă da, nu mai vând nimic”, a declarat Gigi Becali pentru gsp.ro.

Sursa citată scrie că după ce a avut ofertă de 2 milioane de euro din Franța pentru Edjouma, Gigi Becali vrea acum 2,5 milioane de euro pe un jucător care l-a adus de la FC Botoșani cu 330.000 de euro, în luna februarie a acestui an.

Adrian Șut ar putea pleca în Turcia

Și Adrian Șut ar putea pleca peste o lună. Mijlocașul este urmărit de Trabzonspor, echipa care a câștigat titlul în Turcia. „Toți jucătorii sunt de vânzare. Pe Șut vreau 3 milioane de euro”, a mai spus patronul Gigi Becali

Adrian Șut a fost accidentat multă vreme și a revenit pe teren în luna octombrie. A jucat foarte bine în ultimele două partide în care FCSB a învins Rapid și FCU Craiova.

Urmăriți Playtech.ro și pe