Cum a fost surprinsă Jasmine la doar 16 ani. Virgil Ianțu sigur se va supăra pe ea

Cum a fost surprinsă Jasmine la doar 16 ani. Virgil Ianțu sigur se va supăra pe ea
Cum a fost surprinsă Jasmine Ianțu?

Fiica lui Virgil Ianțu este o adevărată domnișoară. Aceasta are acum 16 ani și este o adolescentă superbă. Cea din urmă și-a descoperit deja personalitatea și caracterul și chiar tabieturile. Cum a fost surprinsă recent tânăra? Câțiva din fanii tatălui ei au rămas dezamăgiți când au aflat acest lucru. Mulți părinți au discutat cu copiii lor despre acest lucru. Ce a făcut Jasmine recent?

Ce a făcut Jasmine Ianțu: cum a fost surprinsă tânăra de 16 ani?

Virgil Ianțu este unul din cei mai iubiți prezentatori TV. Acesta are o carieră impresionantă și de zeci de ani este nelipsit de pe micile ecrane. El se mândrește cu reușitele din dreptul muncii, dar și cu o familie superbă.

Jasmine este fiica vedetei, are doar 16 ani și a devenit o adevărată domnișoară. Tânăra a fost surprinsă de click.ro în timp ce se plimba alături de prietenii ei pe străzile din București.

Adolescenta era toată un zâmbet, a glumit cu toată lumea și s-a bucurat de plimbarea pe care a savurat-o cu o țigară. Fanii tatălui ei se gândesc la faptul că el o să se supere pentru că Jasmine are de acum viciul iubit de majoritatea oamenilor.

Fata a pornit spre Gara de Nord pentru a-și procura un bilet de tren spre litoralul nostru, ulterior cel mai probabil a ajuns din nou acasă.

,, Dacă vorbim despre talent… e grav”

Virgil Ianțu mărturisea în urmă cu puțin timp că este mândru de fiica sa care îi seamănă foarte mult. El a recunoscut și că adolescența Jasminei îi cam dă bătăi de cap uneori.

Cu toate astea, bărbatul se bucură că îi urmează pasiunea pentru muzică și că este deschisă la genuri diverse. Vedeta susține că fata lui are o ureche muzicală deosebită și un glas fantastic.

”Ascultă multă muzică şi asta mă bucura foarte tare. Ce mai face ea interesant (şi sănătos!) este că ascultă nu doar muzica generaţiei ei, ci parcurge perioade muzicale diferite. Dacă vorbim despre talent… e grav.

Este extrem de talentată, are o ureche excelentă şi un glas cu o tehnică intuitivă rară – şi nu sunt un tată nebun, care şi-ar lăuda fata din orgoliu.

Nu mă sperie nimic, atâta vreme cât Roxana (n.r. soția lui) şi cu mine îi suntem alături. Avem o relaţie deschisă şi frumoasă cu Jasmina şi ştiu că o să îşi găsească drumul ei, în care noi o vom susţine”, a povestit Virgil Ianțu, pentru sursa citată.