Cum a fost furat Radu Beligan după moartea sa. Ce a găsit fiica lui la vânzare, pe internet, a uluit-o total

Cum a fost furat Radu Beligan după moartea sa. Ce a găsit fiica lui la vânzare, pe internet, a uluit-o total
Situație revoltătoare! Ce a descoperit fiica lui Radu Beligan după moartea actorului

Fiica lui Radu Beligan trece prin momente cumplite! După moartea lui Radu Beligan, aceasta a realizat cu stupoare că propriul ei tatăl a fost furat. Ce a găsit la vânzare întrece orice limită, așa că ea a luat măsuri imediat.

Ce nedreptate i s-a făcut familiei lui Radu Beligan. Ce a găsit fiica actorului la vânzare

Radu Beligan a fost furat chiar și după moartea sa. Anamaria, fiica lui, și-a dat seama că două dintre obiectele personale pe care le deținea actorul au fost furate și scoase la licitație, așa că a decis să nu treacă cu vederea tot ce se întâmplă.

Anamaria Beligan a reclamat imediat faptul că ultimul permis de conducere deținut de Radu Beligan a fost scos la vânzare. Mai mult, există și o carte de identitate a fost furată și scoasă la licitație pe un site specializat, spre surprinderea fiicei marelui actor.

Ce a fost scos la licitație. Fiica lui Radu Beligan a răbufnit

Bineînțeles, fiica lui Radu Beligan, Anamaria, a reacționat imediat în momentul în care a remarcat ce se întâmplă: ‘Dumnezeule, câtâ NERUȘINARE!’. Aceasta a făcut cât se poate de repede o solicitare către persoanele ce dețin site-ul pentru a se opri vânzarea obiectelor ce au fost deținute de marele actor.

„Vă rog să sistați urgent comerțul cu actele de identitate ale tatălui meu. Sunt obiecte furate din masa succesorală – patrimoniul Radu Beligan.

În plus, actul dumneavoastră contravine punctului 9 de la capitolul «obiecte interzise» ale propriului dumneavoastră regulament.”, se arată în solicitarea făcută de fiica actorului.

Ce s-a întâmplat, de fapt. Cât costa un obiect personal ce i-a aparținut lui Radu Beligan

Obiectele ce i-au aparținut lui Radu Beligan erau listate pentru suma de 850 de lei, dar vânzătorul era dispus și să negocieze pentru a le vinde. Totuși, fiica actorului a reușit să oprească vânzarea după ce a semnalat că marele actor fusese furat chiar și după moarte.

„Victorie! Vânzarea s-a oprit. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut în acest oribil interval.”, a transmis Anamaria Beligan în mediul online.

Din păcate, obiectele personale ce i-au aparținut lui Radu Beligan nu au putut să fie recuperate, chiar dacă nu este prima oară când Anamaria Beligan remarcă faptul că anumite persoane vor să profite de obiectele actorului pentru a câștiga sume destul de mari de bani. 

Radu Beligan a decedat la vârsta de 97 de ani, pe 20 iulie 2016, dar fiica sa încearcă să îi păstreze memoria și se luptă cu tot felul de nedreptăți. În trecut, aceasta s-a certat cu o casă de licitații după ce mai multe obiecte ce au aparținut tatălui său au fost scoase la vânzare fără a cere acordul moștenitorilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI