Cum a fost fotografiată Mihaela Rădulescu la piscină. Are 51 de ani, dar nu renunță la asta

Mihaela Rădulescu s-a fotografiat în costum de baie la piscină

Mihaela Rădulescu are grijă de corpul ei și nu se sfiește să apară în costum de baie în public. Ba mai mult, vedeta s-a fotografiat la piscină, în timp ce făcea exerciții. Mihaela a postat fotografia pe rețelele de socializare, unde fanii i-au trimis zeci de mesaje. Printre acestea s-au strecurat și câteva critici.

Mihaela Rădulescu s-a fotografiat în costum de baie la piscină

Guest Starul show-ului culinar MasterChef, emisiune difuzată de postul de televiziune Pro TV, s-a fotografiat în costum de baie la piscină, în timp ce făcea exerciții fizice. Mihaela Rădulescu a postat fotografia pe contul personal de Instagram. Poza a strâns peste 17.000 de aprecieri pe rețeaua de socializare. Mai mulți admiratori i-au trimis mesaje de apreciere, dar nu au lipsit nici criticii.

Foto: Instagram Mihaela Rădulescu
Foto: Instagram Mihaela Rădulescu

Iată câteva mesaje de apreciere pe care Mihaela Rădulescu le-a primit pe Instagram:

„Nu că ar fi singurul lucru de admirat, dar brățările frumoase se înțeleg bine cu apa?”

„Ar trebui să fie ilegal să arăți așa de bine! E motivant și deprimant în același timp pentru cei care n-au aceeași disciplină!”

„Faină femeie, am o admirație colosală pentru cum ești ca femeie, mamă, iubită.”

„Un frumos exemplu demn de urmat.”

„Ești superbă! Te admir de când ai debutat în televiziune, ești extraordinară. Un om minunat și plăcut. Te îmbrățișez cu drag!”

„Te admir pentru că nu te lași pe tanjeală! Îți găsești și timp și loc, nu cauți pretexte pentru a nu face sport.”

Mihaela Rădulescu este Guest Star-ul show-ului culinar MasterChef, emisiunea difuzată de postul de televiziune Pro TV. Prima ediție a noului sezon este difuzată luni, 9 septembrie 2019, de la ora 22:30. Printre vedetele care au apărut în reality show-ul Ferma și care vor fi prezente și la MasterChef se mai numără Gianina Ilieș, Vali Bărbulescu, Cătălin Smărăndescu, Marius Crăciun și Remus Boroiu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI