Cum a fost dusă Sorina Pintea la un nou control medical. Mulți s-au uitat lung la hainele ei

Cum a fost dusă Sorina Pintea la un nou control medical. Mulți s-au uitat lung la hainele ei
Cum a fost dusă Sorina Pintea la un control medical

Sorina Pintea a fost scoasă din arest pentru un nou control medical. Imaginile cu fostul ministru al Sănătății sunt de-a dreptul dramatice. Cum arată aceasta acum și cu ce haine era îmbrăcată? Era de nerecunoscut!

Sorina Pintea, dusă la un nou control medical

Sorina Pintea trăiește una dintre cele mai grele perioade din viața sa. Fostul ministru al Sănătății a făcut recent declarații extrem de dureroase despre boala de care suferă – dermatorniozită (afecțiune autoimună). Pentru a se putea face bine, urmează un tratament care i-a schimbat destul de mult înfățișarea în ultima vreme. Din păcate pentru aceasta, nu a avut parte de liniște pentru a-și canaliza energia pozivivă pe însănătoșire, pentru că la scurt timp după seria de declarații a fost arestată preventiv. Amintim că Pintea este acuzată de luare de mută.

În cursul serii de marți, imaginile cu ea în trening, fără machiaj și tumefiată au creat un val de reacții care mai de care mai contrariate. Pintea este vizibil zdruncinată de afecțiunea de care suferă, iar acum a fost consultată de un medic neurolog din cadrul Policlinicii Ministerului de Interne. Sorina Pintea respinge categoric toate acuzațiile și bănuielile care circulă în jurul ei, contestând arestarea preventivă la Curtea de Apel. Din păcate, nu are susținerea colegilor din Partidul Sociali Democrat, colegi care au decis să o suspende din partid.

Cum a fost dusă Sorina Pintea la un alt control medical
Cum a fost dusă Sorina Pintea la un alt control medical

Ce scrie în referatul procurorilor

„În perioada decembrie 2019 – 28 februarie 2020, inculpata Pintea Sorina, în calitatea menționată mai sus, ar fi primit, printr-un intermediar, de la reprezentanții unei societăți comerciale, în două tranșe, sumele de 10.000 de euro și 120.000 lei, care nu i s-ar fi cuvenit, reprezentând un procent de 7% din valoarea unui contract de achiziție publică ce avea ca obiect “proiectarea și executarea lucrărilor de amenajare bloc operator-sală chirurgie cardiovasculară și toracică și spații adiacente”, încheiat în anul 2019 de unitatea spitalicească cu societatea comercială”
Referatul Procurorilor