02 mart. 2020 | 10:22

Sorina Pintea, probleme grave de sănătate după ce a fost arestată preventiv. Anunțul avocaților

Știri generale
Sorina Pintea, probleme grave de sănătate după ce a fost arestată preventiv. Anunțul avocaților
Gestul incredibil făcut de denunțătorul fostului ministru sursa foto: inquamphotos.com

„La adresa Sorinei Pintea există doar un denunț și nu un flagrant”, spun avocații fostului ministru al Sănătății, arestat preventiv, la sfârșitul săptămânii trecute pentru luare de mită. Aceștia argumentează cu faptul că flagrantul despre care se vorbește nu s-a realizat pentru că nu există un proces verbal în acest sens. Potrivit acestora, fostul ministru este victima unei înscenări și a unor jocuri politice murdare.

Gest surprinzător din partea denunțătorului

„Nu a existat un flagrant, acesta fiind și motivul pentru care nu există un proces verbal în acest sens. Menționăm în mod expres că nu este vorba de achiziționarea de aparatură și/sau consumabile medicale având legătură cu eidemia de Coronavirus, fiind vorba de un contract încheiat și derulat în 2019. Doamna Sorina Pintea nuse face vinovată de infracțiunea de care este acuzată, domnia-sa nu a săvârșit vreo infracțiune și nu a pretins sume de bani, așa cum se susține. De altfel, doamna Sorina Pintea nu a avut atribuții în legătură cu încheierea sau executarea contractului de achziție publică în raport de care sunt formulate acuzațiile” (extras din comunicatul avocaților)

În apărarea clientului lor, avocații Sorinei Pintea mai amintesc și de gestul neobișnuit al denunțătorului de a-l contacta pe fiul Sorinei Pintea pentru a-i spune adevărul, și anume că, în realitate, banii nu erau solicitați pentru mama sa și nici predați ulterior acesteia.

Medici solicitați pentru fostul ministru sursa foto: inquamphotos.com

Medici solicitați pentru fostul ministru sursa foto: inquamphotos.com

I s-au administrat perfuzii în Arestul Central

Starea de sănătate a Sorinei Pintea, și așa firavă, s-a agravat în condițiile privării de libertate. În această dimineață, în Arestul Central din Capitală a fost chemată ambulanța „pentru o persoană arestată preventiv”, se arată într-un comunicat emis de Poliția Capitalei. Nu a fost nevoie de internare, rar i s-a administrat o perfuzie.

Sâmbătă, Tribunalul București  a decis arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a fostului ministru al Sănătății, Sorina Pintea, inculpată pentru luare de mită în formă continuată. Decizia nu este definitivă. Fostul ministru al Sănătății e suspect că a luat mită sumele de 10.000 de euro și 120.000 de lei, bani ce reprezentau 7% din valoarea unui contract de achiziții de aparatură medicală.

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Și cei mai buni șoferi dau un răspuns greșit la acest test auto. Tu știi care este ordinea mașinilor în intersecție?
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
A albit de tot și nu-l mai recunoști! În urmă cu câțiva ani, toate femeile visau la el. Acum pare altă persoană! Spune drept, îți dai seama cine e în poze?
Unica.ro
Cea mai bună metodă ca să scapi de molii. E ieftină și eficientă
EVZ.ro
Cum a arătat tortul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Noi imagini exclusive de la petrecere / VIDEO
Spynews
Fiica lui Bruce Willis e devastată! A venit anunțul cumplit despre marele actor
Capital.ro
Monica Bîrlădeanu, nuntă de lux la Palat. Vedete de calibru, meniu de 5 stele, decor feeric. Doamne, cum a arătat tortul miresei
Avantaje
LOVITURĂ privind TICHETELE de MASĂ! SE DAU AMENZI
Mediaflux
Cum a arătat tortul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Noi imagini exclusive de la petrecere / VIDEO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Lora și Ionuț Ghenu au fost fabuloși la dansul mirilor. Imagini superbe de la nunta celor doi. Cum au arătat tortul și mărturiile
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro