Cum a fost cerută în căsătorie vedeta Kanal D. Momentul este cu adevărat magic

Cum a fost cerută în căsătorie vedeta Kanal D. Momentul este cu adevărat magic
Cum a fost cerută în căsătorie vedeta Kanal D

Recent, o vedetă Kanal D a fost cerută în căsătorie, după cinci luni de relație, chiar de ziua ei de naștere. Aceasta a povestit tot în emisiunea lui Teo Trandafir, de la Kanal D.

Cum a fost cerută în căsătorie vedeta Kanal D

Este vorba despre Carmen Negoiță, una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi. Recent, aceasta a împlinit vârsta de 41 de ani, dar arată impecabil. Ținutele ei vestimentare și pasiunea pentru stil sunt afișate însă și la Bravo, ai Stil! Celebrities, de la Kanal D, fiind una dintre concurentele sezonului 7. Astăzi, Carmen Negoiță a fost invitată și la Teo Show, unde a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața amoroasă.

Carmen Negoiță a dat din casă și a povestit cum a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, după cinci luni de relație. Iubitul ei i-a făcut o adevărată surpriză, într-o zi specială, dar care nu decursese atât de bine.

”În ziua aceea știam că este ziua mea de naștere, dar nu mi ardea să sărbătoresc, mă simțeam foarte rău, eu fac urat când nu dorm, era și o perioada a lunii, și s-au adunat toate odată. Îmi dădeau lacrimile dinainte și când au ajuns și criticile de la emisiune (n.red. Bravo, ai Stil! Celebrities), eram toată plânsa și nu-mi mai ardea de ziua mea, la 12 noaptea.

Am mers cu el (n. red. iubitul ei) la restaurant și nici prin cap nu mi-a trecut că mă asteaptă o surpriza. Mi-a dat o cutie mare, în care era o altă cutie și tot asa, până am dat de inelul de logodnă. Cererea a fost foarte frumoasă. Mi-a zis dacă vreau să fiu iubita lui toata viața, așa m-a cerut, am zis da, toată noaptea nu am dormit”, a povestit Carmen Negoiță despre cererea în căsătorie a iubitului ei.

Cine este viitorul soț al lui Carmen Negoiță

Carmen Negoiță a mai povestit și cum s-au cunoscut cei doi.

”Partea noastră de dating a durat 4 zile, până ne-am hotarat să fim împreună. Avem multe în comun, știm să ne și distrăm, avem și multe pasiuni împreună. Eu joc într-o echipă de fotbal de fete, sunt fundas dreapta, iar el mă însoțește”, a mai declarat Carmen Negoiță, la Teo Show.

Carmen Negoiță a fost soția lui Ionuț Negoiță și are doi copii cu acesta. În prezent, ea este blogger și partener în două afaceri, un restaurant din București și o firmă cu produse de amenajări interioare. Actualul iubit al ei este Cătălin Boboc, secretar de stat la Ministerul Muncii, în vârstă de 45 de ani. Și el are copil dintr-o relație anterioară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI