Carmen Negoiță, noua vedetă de la Bravo, ai stil. Surpriza verii la Kanal D

Carmen Negoiță, noua vedetă de la Bravo, ai stil. Surpriza verii la Kanal D
Carmen Negoita, noua vedeta de la Bravo, ai stil. Surpriza verii la Kanal D

Carmen Negoiță este noua vedetă de la „Bravo, ai stil! Celebrities 2021”, care va începe în această toamnă, în luna septembrie. Astfel, sezonul 7 va debuta cu vedete noi și multe surprize vestimentare.

Carmen Negoiță, noua vedetă de la Bravo, ai stil

Carmen Negoiță este o mare personalitate în mediul online, care se bucură de multe aprecieri din partea criticilor de modă români. Pasionată de modă și design, Carmen Negoiță a acceptat provocarea de a fi noua vedetă a show-ului de la Kanal D, care va începe în această toamnă.

„Stilul meu este un mix de stiluri, pentru că imi place să experimentez. Întotdeauna m-am regăsit mai mult în zona androgină, dar port cu drag și rochii foarte elegante, feminine, cu trenă. Cred că mi s-a facut dor de perioada cand mergeam la ‘Săptămânile Modei’ și concepeam ținute extravagante. M-am gândit că este momentul să îmi mai pun creativitatea la contribuție și să mă mai joc cu stilurile…”, a declarat Carmen Negoiță.

Ce alte vedete vor participa la Bravo, ai stil! Celebrities 2021

Alături de Carmen Negoiță vor mai fi Olga Verbiţchi, Mădălina Pamfilie, Nicoleta Nucă, Anda Adam, Ioana Filimon, Otniela, Ruxi și Sensy.

Cu toate acestea, anunțul-bombă că juratul Cătălin Botezatu a părăsit emisiunea a șocat pe toată lumea! Celebrul creator de modă a dezvăluit că, deși pleacă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, va rămâne în continuare la Kanal D.

De ce a părăsit Cătălin Botezatu competiția

„Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăși cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost o decizie ușoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul Bravo, ai stil!. Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune.

Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi.”, a declarat Cătălin Botezatu, cu puțin timp în urmă.

Kanal D a dat lovitura

Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” se bucură de un mare succes în România, devenind o sursă de inspirație pentru milioane de telespectatori, care își doresc să se îmbrace cu gust. Totodată, a creat o isterie în mediul online, unde tot mai multe domnișoare visează să ajungă pe podiumul de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Pentru a câștiga marele premiu, concurentele trebuie să aibă inspirație și să facă alegeri vestimentare reușite, pe placul juraților și al publicului.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI