28 dec. 2021 | 15:24

Cum a făcut Culiță Sterp 12.600 de dolari, dintr-un foc? Ce afacere a descoperit

Monden
Cum a făcut Culiță Sterp 12.600 de dolari, dintr-un foc? Ce afacere a descoperit

Culiță Sterp, fost concurent Survivor România și cântăreț de manele, are o nouă afacere profitabilă, care îi rotunjește considerabil veniturile. Artistul devenit tătic nu cu mult timp în urmă a reușit să facă 12.600 de dolari dintr-un foc. Care a fost ideea care i-a umplut portofelul virtual lui Culiță Sterp și ce spune cântărețul despre acest lucru, afli în rândurile de mai jos ale articolului.

Cum a făcut Culiță Sterp 12.600 de dolari, dintr-un foc

Culită Sterp a dat lovitura în plan profesional după participarea la Survivor România, show-ul fenomen difuzat de Kanal D. Prezența sa în emisiunea a făcut ca tariful pe care-l percepe la evenimente și concerte să crească, iar cine vrea ca artistul să-i însuflețească petrecerea să scoată din buzunar o mică avere.

Acum că îl cunoaște o țară întreagă datorită carierei sale muzicale și a prezenței pe micul ecran, manelistul s-a gândit că nu ar strica să încerce ceva nou, fapt pentru care s-a decis să investească într-o afacere pe care a considerat-o profitabilă.

Artistul le-a dezvăluit internauților că a început să investească în criptomonede, fapt care i-ar fi adus deja câștiguri de peste 12.000 de dolari.

Prieteni, sunt foarte fericit pentru că nu știu dacă vă aduceți aminte, vă spuneam eu zilele trecute despre moneda Flokirocket, că se va lansa pe data de 10 și va fi de un real succes. Ea s-a lansat și nu a fost de un real succes, a fost de un mega, mega, mega succes.

Mă și bâlbâi cât sunt de fericit. Eu doar cu 1000 de dolari am făcut 12.600 de dolari“, a povestit Culită pe contul său de TikTok.

Citește și: Cum a fost înșelat Culiță Sterp de iubită. Fostul concurent Survivor, cu ochii în lacrimi în fața lui Teo Trandafir

Ce afacere a descoperit cântărețul de manele

Mai mult, acesta le-a arătat fanilor și portofelul său virtual, oferind de asemenea informații despre moneda cu pricina.

După cum vedeți, acesta este portofelul meu digital. O să vă las și vouă aici datele despre această monedă sunt oameni din toată lumea care investesc în această monedă. Și… spor la treabă! Ce să vă zic mai mult? Vă pup! Doamne ajută!“, a mai spus artistul pe rețelele sociale.

Pare-se că manelistul nu are succes doar în plan muzical, ci și în afaceri, putând deveni un antreprenor de succes. Chiar dacă la început s-a dovedit a fi puțin sceptic în ceea ce privește posibilele câștiguri, tânărul s-a trezit mai avut cu 12.000 de dolari peste noapte.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
REGELE CHARLES, GRAV BOLNAV! Casa Regală se pregătește de MOARTE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro