Câți bani face Culiță Sterp din nunți. Fostul Faimos de la Survivor România câștigă sume uriașe în fiecare săptămână

Câți bani face Culiță Sterp din nunți. Fostul Faimos de la Survivor România câștigă sume uriașe în fiecare săptămână
Culiță Sterp câștigă mulți bani din nunți. Cât este tariful său, de fapt

Culiță Sterp este preferat de români atunci când vine vorba despre evenimente, așa că mulți miri scot sume mari de bani din buzunare pentru a se asigura că fostul concurent de la Survivor România întreține atmosfera la nunți.

Culiță Sterp, preferat de români. Artistul are agenda plină

Culiță Sterp este unul dintre cei mai solicitați artiști, așa că fostul Faimos se poate lăuda cu faptul că strânge o adevărată avere de pe urma nunților. Mulți nu se uită la bani în momentul în care vine vorba despre evenimentele importante din viața lor.

Pandemia le-a pus bețe în roate artiștilor. Aceștia au fost nevoiți să le spună adio petrecerilor pentru o lungă perioadă de vreme, dar iată că ultima perioadă le-a adus și foarte multe lucruri bune! Nunțile au început să fie din nou organizate, așa că mulți cântăreți au fost contactați.

Tariful lui Culiță Sterp a explodat după Survivor România 2021

În urmă cu 5 ani, Culiță Sterp se remarca în showbiz-ul românesc după ce cânta cu fosta lui soție, Carmen de la Sălciua. Apoi, acesta a început să lanseze piesă după piesă și să câștige inimile fanilor români ce abia așteaptă să îl vadă interpretând live unele dintre cele mai frumoase melodii ale sale.

Culiță Sterp nu s-a oprit aici. Acesta a participat și la Survivor România, unde s-a remarcat ca fiind unul dintre cei mai temuți concurenți. Totuși, acesta a fost nevoit să renunțe la cursa extrem de dură pentru a se întoarce la iubita lui, Daniela Iliescu, însărcinată la vremea respectivă.

Cât cere Culiță Sterp pentru o nuntă, de fapt. Nu mulți își pot permite

Cântărețul a câștigat multe foloase de pe urma show-ului de la Kanal D. Se pare că agenta lui este plină, mai ales pentru că el este preferat de românii de toate vârstele. Cu acestea fiind spuse, cine dorește să îl cheme pe Culiță Sterp la nuntă este nevoit să plătească o sumă frumoasă.

Tariful lui Culiță Sterp se ridică la 4.000-5.000 de euro, dar se poate modifica. În același timp, românii nu sunt speriați de prețurile imense pe care le au artiștii, mai ales pentru că își doresc să aibă parte de evenimente cât se poate de speciale, fără să își refuze nimic.

Nu este de mirare că acesta este foarte căutat, căci artiștii ce participă la diferite emisiuni încep să câștige notorietate printre români. Se pare că starul a fost extrem de îndrăgit la Survivor România 2021, așa că românii nu se uită la bani atunci când vor să îl asculte cântând live.