Cum a descris-o Dana Săvuică pe Bianca Drăgușanu. Cu siguranță nu-i va pica bine

Cum a descris-o Dana Săvuică pe Bianca Drăgușanu. Cu siguranță nu-i va pica bine
Cum a deschis-o Dana Săvuică pe Bianca Drăgușanu?

Cum a descris-o celebra Dana Săvuica pe nimeni alta decât Bianca Drăgușanu? Ce a spus fostul model despre unul din cele mai controversate personaje din showbiz-ul românesc?

Dana Săvuică a descris-o într-un cuvânt pe Bianca Drăgușanu

Invitată la emisiunea „La Măruță”, fostul model a răspuns provocării moderatorului de la Pro TV și a descris doar cu ajutorul unui singur cuvânt o serie de personaje cunoscute românilor.

Printre acestea se aflau și oameni care au ajutat-o mult în cariera sa precum Zina Dumitrescu, dar și fostul soț, bărbatul alături de care blondina și-a petrecut ani buni. Noul joc din cadrul show-ului al după-amiezii de la Pro aduce la suprafață primul gând al persoanelor vizavi de colegi de breaslă sau iubiri trecute.

„Am ținut mult la părerea soțului meu”

„Eu am ţinut foarte mult la părearea soţului meu, ca să nu se simtă complexat. El a fost bărbatul în casă. Nu ştiu cum a perceput el lucrurile, dar eu mi-am dat silinţa. Eu de-a lungul căsniciei am făcut efortul să fiu o mamă bună, o soţie bună…

Lăsând la o parte acest aspect al celebrităţii, pe care soţul meu l-a gestionat foarte greu, pentru că nu este uşor să fii cu o femeie, cred că am obosit. S-a întâmplat un declic şi nu am vrut să ne certăm în fiecare zi, aşa că mai bine ne-am zis că ne despărţim şi rămânem prieteni. Nu trebnuie să rămâi într-o căsnicie pentru că ai o casă, o maşină sau o afacere împreună. Inima şi sufletul sunt mai importante şi dacă simţi că acolo doare…mai bine te eliberezi de tot. Şi nici copilul nu mai suferă”, a detaliat fosta vedetă Playboy într-un interviu.

Ce a spus fostul model de alte vedete?

Gabi Cristea – șpagat
“Știi ce-mi aduc aminte acum? Când am văzut șpagatul ala am zis OMG.”
Ilie Năstase – forever
Ion Țiriac – bogat
Mihaela Rădulescu – craci/ 100% beton
„Are picioare foarte frumoase și știe să și le pună în valoare”
Oana Roman – luptătoare
Bianca Drăgușanu – barbie
Andreea Marin – surpriză
Răzvan Stan – trecut
Victor Slav – seriozitate/corectitudine
Zina Dumitrescu – legendă

Ce spunea imediat după divorț?

„Nimeni nu este singur pe lumea asta. Găseşti dragostea în alte forme. Poate îţi iei un animal de companie. Dacă bărbatul cu care eşti nu mai găseşte frumuseţea în tine, să fii sigură că nici nu o să o mai găsească vreodată! Va veni altul care va descoperi acest lucru. Aşa că după ce un tren intră în gară, automat vine altul după el. Iubesc, posibil să fiu iubită, dar las lucrurile în voia lor. Nu vreau să pun presiune pe nimeni şi nici nu vreau să pună cineva presiune pe mine. Soţul îmi reproşa uneori că mă expun prea mult, deşi eu eram destul de decentă. Pornirile astea le avea el. Posesivitate şi gelozie, dar nu era agresiv! Eu nu făceam nimic înainte să întreb, mai ales că eu provin dintr-o familie de diplomaţi”
Dana Săvuică

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI