Dana Săvuică are iubit nou! S-a aflat tot adevărul acum: cine e bărbatul care o știe deja de o viață

Dana Săvuică are iubit nou! S-a aflat tot adevărul acum: cine e bărbatul care o știe deja de o viață
Dana Săvuică iubește din nou! Cine este bărbatul care i-a furat inima? 

Dana Săvuică nu mai este singură! Blondina i-a supărat doar cu un anunț pe toți burlacii care aveai de gând să încerce să o cucerească. Cine este bărbatul care i-a furat inima și ce spune aceasta despre el? Se știu de mulți ani, dar abia acum și-au dat frâu liber sentimentelor.

Dana Săvuică iubește din nou! Cine este bărbatul care i-a furat inima?

Dana Săvuică nu mai este singură! Aceasta a făcut anunțul mult așteptat de fani în platoul emisiunii Teo Show. Blondina este o femeie de succes și a rămas la fel de frumoasă ca în primele apariții în lumea showbiz-ului românesc. Cei care o urmăresc în mediul online aveau bănuieli că este îndrăgostită, pentru că din postările sale reieșea că este într-un moment extraordinar al vieții sale. De curând venită dintr-o excursie în Grecia, a povestit pentru prima oară cum a fost vacanța alături de prietene și de iubit, aceasta fiind printre puține dăți în care vedeta a adus în prim-plan detalii despre viața sa în ultimii ani.

Povestea lor de dragoste i-a impresionat pe cei de acasă, mai cu seamă că l-a ascuns bine de tot ani de zile pe cel care a reușit să-i ofere liniștea după divorțul de tatăl fiicei sale. Bărbatul se pare că nu-și dorește să iasă în relief și nu a căutat niciodată celebritatea, este un tip simplu și cu picioarele de pământ, așa cum îl caracterizează chiar vedeta. Dana a mărturisit că a stat singură preț de un an de zile, iar mai apoi l-a întâlnit pe bărbatul pe care îl cunoaștea deja de 30 de ani. Întrebată de Teo dacă s-ar mai vedea încă o dată în fața altarului, afacerista a mărturisit că nu, dar că niciodată nu se știe ce-ți poate aduce viitorul.

Dan Săvuică a vorbit pentru prima oară despre bărbatul cu care se iubește de ani buni
Dan Săvuică a vorbit pentru prima oară despre bărbatul cu care se iubește de ani buni

„Ne-am revăzut după o perioadă și atunci s-a închis cercul”

„Îl cunosc de apropae 30 de ani. Și cum e că noi ne-am cunoscut prima oară când aveam 17 sau 18 ani, când trebuia să dau la facultate. Eram în clasa a 12-a și mergeam la meditații. Și făceam meditații la geografie. Am ajuns la profesoara aceea acasă și am dat nas în nas. Și ne-a plăcut unul de altul, dar eram prea tineri și concentrați pe a intra la faculatte, după care el a plecat în America și a rămas acolo și știi cum e… fiecare pe drumul lui. Ne-am revăzut după o perioadă și cumva dintr-una în alta s-a închis cercul”
Dana Săvuică (Sursa: Teo Show)