Cum a câștigat Raluka primii bani, încă de la 12 ani: ‘Eram fericită’

Cum a câștigat Raluka primii bani, încă de la 12 ani: ‘Eram fericită’
Cum a castigat Raluka primii bani, inca de la 12 ani Eram fericita

Raluka este una dintre cele mai apreciate voci feminine din România. Frumoasa artistă este convinsă că talentul muzical a fost un dar dat de divinitate, cu ajutorul căruia și-a putut construi cariera la care a visat încă de când avea doar 12 ani. Cum și-a câștigat cântăreața primii bani de buzunar, în adolescență.

Raluka a câștigat primii bani din muzică la 12 ani

Frumoasă, talentată, puternică, mereu cu zâmbetul pe buze și veșnic optimistă. Raluka este una dintre cele mai populare și apreciate artiste de la noi din țară, iar de-a lungul anilor a reușit să câștige simpatia a milioane de români.

Prima câștigătoare a emisiunii Asia Express este recunoscăoare Cerului pentru harul cu care a fost înzestrată încă de la o vârstă fragedă.

Raluka și-a amintit cu drag de perioada copilăriei, în care se ducea să cânte la nunți și reușea să adune bănuți pe care îi aducea acasă.  Primii bani pe care i-a câștigat au fost la 12 ani.

„Am început să fac bani din muzică de mică. Nu mai știu exact a cui era nunta, știu că era la noi, în Deva. Am fost plătită pentru prestația mea.

Am primit atunci o sumă bunicică de bani pe vremea aceea. Și am fost tare fericită că puteam aduce bani în casă.

Eram mică, un copil care cânta de dimineața până seara în fața casetofonului, pe casa scării cu copiii, peste tot. Mama a fost cea care și-a dat seama prima oară de potențialul meu.

Ulterior m-am prins și eu cum stă treaba și acum, uite-mă aici (n.r. zâmbește)”, a mai completat artista.”, a povestit Raluka, în exclusivitate pentru EGO.ro.

Raluka, operație pe corzile vocale

Timbrul ei unic este ușor de recunoscut și apreciat de toți melomanii. Cu toate acestea, Raluka a trecut prin momente dificile în urmă cu 4 ani, când a suferit o intervenție pe corzile vocale, pentru a nu risca să-și piardă vocea.

„Stresantă, nu a fost deloc ușoară (n.r. – perioada de refacere după operație). Nu știam ce urmează să se întâmple după operație. Mi-a fost teamă trebuie să recunosc.

Am avut noroc cu doamna doctor care m-a ajutat să am mai multă încredere în rezultat. Înainte de intervenție, mi-au trecut aceste gânduri prin minte, că nu voi mai putea cânta vreodată la nivelul la care o fac acum.”, a mai povestit Raluka pentru sursa citată.