09 aug. 2020 | 13:04

Cum a avut legătură Nicolae Ceaușescu cu clanurile interlope. Elena se ducea la vrăjitoare să-l țină pe dictator legat de ea

Știri generale
Cum a avut legătură Nicolae Ceaușescu cu clanurile interlope. Elena se ducea la vrăjitoare să-l țină pe dictator legat de ea
Cum a avut legătură Nicolae Ceaușescu cu clanurile interlope. Elena se ducea la vrăjitoare să-l țină pe dictator legat de ea

Trei dintre președinții țării noastre au apelat la puterile magiei. Traian Băsescu l-a folosit pe Aliodor Manolea. Un medic a fost consilier pe astfel de probleme al lui Emil Constantinescu. Familia Ceaușescu a avut-o pe vrăjitoarea Laila.

Legătura lui Nicolae Ceaușescu cu clanurile interlope

Familia Ceaușescu a avut în preajmă o persoană cu puteri paranormale, de caare asculta. Era o vrăjitoare venită din zona Buzăului, poreclită Laila. Laila s-a născut la Tungujeni, Buzău, în anul 1923, sub numele de Elena Pădurariu. Această clarvăzătoare s-a stabilit în București în tinerețe și s-a căsătorit cu un anume Aloman, reușind apoi să capteze atenția elitei statului comunist. Cei care au cunscut-o spun că aceasta putea să ghicească viitorul unei persoane doar după scris. Veneau la ea medici, procurori, judecători etc. A început să fie vizitată apoi și de personalități ale momentului, precum scriitorii Nichita Stănescu și Paul Goma. Faptul că i se împlineau prezicerile a adus-o pe Laila în centru atenției.

Iar la un moment dat a participat chiar la prinderea celebrului criminal Râmaru, fapt care i-a adus o și mai mare notorietate. A ajuns astfel în cercurile familiilor Maurer, Drăghici și Mănescu. Deși oficial respingeau misticismul, în anturaj restrâns, comuniștii din vârful ierarhiei erau foarte atenți la ”asemenea prostii”. Laila a început să fie vizitată și de Zt și de Valentin Ceaușescu. Nu se știe însă dacă s-a întâlnit vreodată și cu Nicolae sau cu Elena Ceaușescu, însă, după contactul cu familia dictatorului, celebritatea Lailei a crescut foarte mult. Se știe și că a prevestit cutremurul din 1977.

După seismul din 77, aceasta a fost luată pe sus de Miliție și interogată. Din fericire pentru ea, milițienii nu prea știau ce anume să o întrebe. Au salvat-o astfel din arest pilele înalte pe care le avea în structuri. Însă nu a scăpat decât pentru scurt timp. Aparent, Securitatea a fost interesată de viitorul lui Ceaușescu, în condițiile în care Ion Mihai Pacepa, șeful spionajului românesc, tocamai ce fugise în SUA, Laila a refuzat să vorbească despre viitorul dictatorului.

Pe data de 16 noiembrie 1979, într-un salon de la etajul IV al Spitalului Municipal București, Laila a murit, răpusă fiind de o boală misterioasă, la vârsta de 56 de ani.

Asociație care să promoveze magia albă

După ce Traian Băsescu l-a învins în alegerile pentru Președinția României, pe Mircea Geoană, Viorel Hrebenciuc, unul din liderii PSD, a spus că Băsescu ar fi folosit atacuri energetice împotriva contracandidatului său. Lumea a râs, însă în emisiunea din 29 decembrie 2009, la OTV, Traian Băsescu a fost întrebat dacă știe despre practicile magice la nivel de stat. Atunci, președintele României a spus despre paranormali: “Îi folosesc şi americanii, şi ruşii”.

Întrebat și despre existența unor structuri românești specializate în acest domeniu, Băsescu a răspuns: “Chiar dacă îi avem, eu nu-i ştiu!”. Ulterior, s-a scris că președintele Băsescu a beneficiat de serviciile parapsihologului Aliodor Manolea.

De menționat este că experiențele parapsihologice au apărut încă din anul 1920, când un hipnotizator englez a făcut demonstrație în Rusia, în timpul căreia, un localnic, în stare de hipnoză, i s-a cerut în limba engleză să facă diverse gesturi. Cu toate că subiectul nu cunoștea limbam s-a conformat. În anul 1930, doi medici ruși au început să studieze telepatia la Leningrad, urmărind astfel posibilitățile de a o folosi în scopuri militare. De atunci, domeniul s-a dezvoltat mult, parapshilogia fiind experimentată, studiată, folosită în tot mai multe țări, la nivel înalt.

La inițiativa Reginei Magiei Albe, Maria Câmpina, și a fiicei sale, Sultana, vrăjitoarele din România au decis să se organizeze într-o asociație care să promoveze magia albă.
“De sute şi chiar de mii de ani, noi, vrăjitoarele, am ajutat lumea, am ferit-o de blesteme, am făcut descântece pentru toţi oamenii cărora li s-au făcut farmece, ne-am bătut să eliminăm magia neagră şi în lume să predomine binele. Acum, credem că a sosit vremea să ne organizăm şi noi într-o «academie» a noastră, o asociaţie a descântătoarelor”, a declarat Maria Câmpina pentru Libertatea.ro.

PlaySport
Ce s-a întâmplat cu sora jurnalistă a prezentatoarei TV care a fost dată afară de pe post
Ego.ro
Dumnezeule cum arăta Diana Șoșoacă în tinerețe! Era SUPERBĂ, nimeni nu a observat ce ASCUNDE pe sub haine
Digi24
„Teroriștii nu au intrat pe ușă”. Detalii noi despre masacrul din Moscova. Proprietarul Crocus City Hall face dezvăluiri
Cancan.ro
'Prințesa Kate este în comă'. Speculațiile care au împânzit internetul
GSP.ro
Prezentatoarea-fotomodel de la Prima TV, declarații șoc despre Ion Țiriac: „Mi-ar plăcea să fiu în pantofii lui de lux”
Stirile PROTV
Cât de mult îl afectează pe Putin atacul terorist care a zguduit Rusia. Armand Goșu: "E panicat! El trebuie să răspundă"
Romania TV
Ce RELIGIE are Monica Bîrlădeanu. La fel are și Valeriu Gheorghiță. În ce credință s-au născut cei doi! ”Nu lipsesc de la slujba de duminică”
Capital.ro
Intră în vigoare pe data de 1 APRILIE. Noile reguli care se vor aplica în ROMÂNIA
EVZ.ro
Cum a făcut bani George Copos. Revoluția la prins la fix
Adevarul
A murit creatorul popular Constantin Nițu, Tezaur Uman Viu. Visul neîmplinit cu care a trecut la cele veșnice
BZI.ro
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
Spynews.ro
Ovidiu Anton Stoica, românul despre care se credea că a murit în războiul din Ucraina, trăiește! Prima reacție a bărbatului: „Doamne, îţi mulţumesc” / VIDEO
Libertatea.ro
Zaharova ridiculizează explicația SUA despre atacul de la Moscova: „De peste 60 de ani nu au reușit să afle cine l-a ucis pe John F. Kennedy”
Sport.ro
FOTO "Nu găsesc bikini potriviți pentru mine". Cum arată sportiva care a fost desemnată "cea mai sexy voleibalistă"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
Redactia.ro
”Soția mea a fost umilită”. A văzut ce s-a întâmplat la TV și nu a mai suportat: ”Nu sunt agresiv”
Digisport.ro
Ileana Stana Ionescu și soțul său, Andrei Ionescu, adevărul despre pensia pe care o primesc: „Noi, actorii mai vechi...”
Click.ro
FOTO și VIDEO Filmul masacrului de la Moscova. Primele imagini din sala de concerte. 28 de cadavre găsite într-o toaletă
Digi24
Boala misterioasă fără leac care te face captiv în propriul tău corp. Aproape toți cei afectați sunt urmașii aceleiași persoane
Digi24
O plantă care aduce zeci de mii de euro. Mulți români o cultivă
EVZ.ro
Ceaiul care reglează tensiunea arterială. Sfaturile importante oferite de Lidia Fecioru: „Acest leac este foarte bun”
Spynews
Schimbare spectaculoasă de look pentru Gabriela Prisăcariu! Cum arată soția lui Dani Oțil
BZI.ro
Anunț pentru cei care primesc BONURI DE MASĂ. Acest lucru este total INTERZIS
Capital.ro
Ministrul Muncii a făcut anunțul legat de recalcularea pensiilor | Va exista o noutate: ”Vom face tot ceea ce ține de noi”
Antena 3
Delia a ajuns la o clinică privată, pe perfuzii! Fanii s-au îngrijorat când au văzut imaginea postată de artistă
BZI.ro
Lourdes Leon, aproape dezbrăcată la un eveniment. Imagini incendiare cu fiica Madonnei
TV Mania
Când se plătesc PRIMELE PENSII MĂRITE. Anunț oficial de la Casa de Pensii
Mediaflux
Ovidiu Anton Stoica, românul despre care se credea că a murit în războiul din Ucraina, trăiește! Prima reacție a bărbatului: „Doamne, îţi mulţumesc” / VIDEO
Spynews.ro
Rugăciunea pe care să o rostești în fiecare seară din postul Paștelui: atrage norocul în casă
Realitatea.net
Doliu în presa din România! Un cunoscut jurnalist sportiv a murit la vârsta de 48 de ani. Care a fost cauza decesului și ce s-a aflat
Antena 1
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
Shtiu.ro