Cum a apărut Simona Halep alături de Novak Djokovic. Totul s-a întâmplat dupa finala de la Wimbledon

Cum a apărut Simona Halep alături de Novak Djokovic. Totul s-a întâmplat dupa finala de la Wimbledon
Cum a apărut Simona Halep alături de Novak Djocovic

Simona Halep a fost de-a dreptul ravisantă alături de Novac Djokovic, la Balul Campionilor organizat la Wimbledon în cinstea celor doi, după performanțele obținute. Jucătoarea română de tenis a atras absolut toate privirile într-o rochie neagră, lungă, cu un decolteu generos. Vezi AICI GALERIA FOTO COMPLETĂ!

Cum a apărut Simona Halep alături de Novak Djokovic după finala de la Wimbledon, la Balul Campionilor

După ce Halep a învins-o pe Serena Williams cu 6-2, 6-2, a obținut trofeul și a intrat în clubul exclusivist All England Club. A doua zi, românca, ”regina tenisului mondial” a revenit pe Arena Centrală de la Wimbledon și a întors toate privirile purtând o rochie roșie de gală. După finala masculină disputată de Roger Federer și Novak Djokovic, cel din urmă ieșind triumfător, acesta, împreună cu Simona Halep, au luat parte la Dineul Campionilor.

Cum a apărut Simona Halep alături de Novak Djocovic. Totul s-a întâmplat dupa finala de la Wimbledon
Cum a apărut Simona Halep alături de Novak Djocovic, la Wimbledon

Jucătoarea de tenis română a purtat o rochie neagră, cu un decolteu adânc, și s-a fotografiat îndelung cu trofeul câștigat sâmbătă, după ce a zdrobit-o pe Serena Williams cu 6-2, 6-2 în finala feminină de la Wimbledon. Jucătorul sârb Novak Djokovic și-a trecut în palmares al cincilea său titlu la Londra. Duminică, Djokovic l-a învins pe Roger Federer cu 7-6 (7-5), 1-6, 7-6(7-4), 4-6, 13-12(7-3). Victoria a venit după ce sârbul a salvat două mingi de meci, în cea mai lungă finală a turneului londonez și, de asemenea, prima care s-a încheiat cu un tiebreak după 12-12 în setul final.

Cum a apărut Simona Halep alături de Novak Djocovic. Totul s-a întâmplat dupa finala de la Wimbledon
Cei doi învingători de la Wimbledon 2019

Federer a rămas cu opt titluri de campion la Wimbledon. Novak Djokovic a simțul gustul victoriei după patru ore și 57 de minute, finala cu numărul 133 ca durată anteriorul record atins în 2008, după patru ore și 48 de minute. Așadar, Djokovic a ajuns la 16 titluri de Mare Șlem, comparativ cu 18 câte are Rafael Nadal și 20 ale lui Federer. Djokovic a câștigat patru din ultimele cinci turnee de Mare Șlem, ratând, astfel, titlul doar la Roland Garros, acolo unde a fost doborât în semifinale de austriacul Dominic Thiem.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI